Венета Харизанова и Илиан Чакъров аут от Dancing Stars


Венета Харизанова и Илиан Чакъров аут от Dancing Stars

6241

На поредните елиминации в "Dancing Stars" на дъното на класирането се озоваха Бианка Панова и Светослав Василев, Венета Харизанова и Илиан Чакъров, Мадлен Алгафари и Александър Вачев.

Много неочаквана беше появата на гимнастичката на елиминации. Въпреки че е определяна като една от най-добрите танцьорки в шоуто, тя и нейният партньор се наложи да се борят за зрителските симпатии. Г-жа Сексианова-Венета Харизанова също не беше пощадена от зрителите, макар че се представи много добре в последната задача с танци на фокстрот. Участието на елиминации на Мадлен Алгафари не беше изненада и заедно с Александър имаха възможността да изтанцуват отново своят джайв. 

Първата спасена двойка в събота вечерта беше тази на Бианка и Светослав, като 56,1% от зрителите бяха гласували в тяхна подкрепа. 30,2 % от гласувалите бяха дали своя вот за психотерапевтката Мадлен Алгафари, а Венета беше подкрепена едва от 13,7% от зрителите, които всъщност прекратиха участието й в шоуто.

Венета е сладка, искрена, истинска, неподправена и адски секси”, каза Азис в специално видео в нейна подкрепа. Илиана Раева я определи като лъвицата в шоуто. Вера Маринова-Аткинс сподели за нея, че е непредвидима и очаква с нетърпение да види следващото й изпълнение. Според самата Венета, минути преди да отпадне от шоуто, зрителите не са я подкрепяли смятайки, че тя има силен вот.    

В специално интервю за www.dancingstars.btv.bg веднага след като напусна шоуто, Венета сподели, че са й се падали трудни танци. Тя самата мисли, че фокстротът е най-добрият им танц с Илиан и го е танцувала с най-голямо желание, но точно той се е оказал фатален за нея.
                                                                                                                        
Следващата неделя на сцената на "Dancing Stars" ще има възможността да се завърне вече отпаднала от шоуто двойка, заяви творческият продуцент Евгени Димитров вчера вечерта. Журито и зрителите ще решат коя да е тя.

Напусналите звезди ще трябва да се поизпотят обаче, за да заслужат завръщането си. Те ще трябва да изберат и да изпълнят един от танците, поставени като задача до момента, както и да представят онази хореография, която не успяха да покажат на сцената, след като се наложи да си тръгнат. Двойката, която ще отпадне на елиминациите в събота, също ще има този шанс. Единствено Кристина Димитрова няма да може да се възползва от тази възможност, тъй-като певицата е все още под лекарска забрана.

Преди обаче тези добри новини да стоплят сърцата на отпадналите танцуващи звезди, на сцената на снощи стана ясно какво всъщност е салса „Ала Краси”, как един басист смени китарата в името на ламбадата, както и защо на аристократите им е трудно да се справят с горещите латиноамерикански танци.

В името на шоуто звездите бяха склонни да направят всякакви компромиси. На Краси Радков му се наложи да се премени в бяло дантелено боди! Утвърденият басист Годжи пък засвири на акордеон и заедно с неговата партньорка съчетаха ламбада с ръченица. Графа се оказа прекалено свенлив за разкрепостения южен танц - ламбада. 

Журито онемя обаче при вида на спектаклите, които бяха подготвили звездите, пресъздавайки танцови сцени от култови филми. Краси Радков в роля на Патрик Суейзи не звучи като нещо ново за актьора, но съчетано с изключително добри танци и пластичност, му донесе 40 точки от съдиите. Безстрашната му съпруга Станислава беше премятана от партньора си, изпълнявайки  всевъзможни поддръжки и акробатични номера с човека със зеленото лице. В името на сцената от филма „Истински лъжи” на партньорката на Годжи - Павалина - й се наложило пък да изгризе един букет с рози. Илиана Раева беше категорична, че най-смешният танцьор на танго според нея е именно Арнолд Шварценегер във филма и в този смисъл Годжи се е справил отлично. Заслужено той получи десетки от всички членове на журито.

Не всички звезди обаче бяха оценени толкова добре, тъй като съдиите влязоха в малък спор -  какво всъщност значи да пресъздадеш танцова сцена от филм. Докато Памбос твърдо държеше да вижда и танци, Илиана Раева и Вера Маринова настояваха малко повече за сюжета и артистичното поставяне на хореографията. Тези спорове не намериха място при изпълнението на Бианка Панова и партньора й Светослав Василев, където журито видя абсолютно всичко, което очакваше.

Този танц на гимнастичката й донесе максимален бал, а Илиана не се поколеба да заяви: „Гордея се с теб. Ти си най-прекрасното нещо в това шоу”.  

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички