Ветрове: Виктор Калев като Лили Иванова


Ветрове: Виктор Калев като Лили Иванова

6837

Столичният клуб The Cotton се превърна в истинска театрална сцена, на която завчера се изявиха някои от най-популярните личности в родната  политика и шоубизнес.

Един след друг на сцената изгряха Володя Стоянов, Галка от бившия дует КариZма, Милко Калайджиев, Петър Стоянов и Симеон Сакскобургготски. Невероятният купон се дирижираше от звездата от “Шоуто на Слави” - Виктор Калев. Актьорът с лекота влезе в образите на най-нашумелите български звезди. Талантливият комик бе гост в поредицата “Нощта на актьора”.

Сред ВИП-гостите бяха Устата и Софи Маринова със своята половинка Дачо, които изгледаха от първия ред шоуто на своя приятел и колега.
 
Началото на комедийната вечер бе дадено от вокалистите на Ку-ку бенд - Нели Петкова и Борис Солтарийски, които с появата си и изпълнението на някои от най-големите си хитове вдигнаха публиката на макс. Виктор Калев изскочи на сцената сред бурните аплодисменти на претъпканото заведение и обеща на гостите, че тази вечер ще изпълни всичките им желания, и ще ги забавлява с любимите им образи от телевизионния екран. Със светкавична бързина се заредиха образи, скечове и музикални препратки към репертоарите на някои от най-популярните естрадни величия.Галка от КариZмa бе последвана от Володя Стоянов, Деса Поетеса и Рънърса. Те пък бяха заменени от дует на Силвия Кацарова и Васил Найденов, образа на Кольо Фичката, а след тях Роси Кирилова запя “Боса по асфалта” и премина почти неусетно в Гугутка Заспалова. През цялата вечер публиката подхвърляше предложения за нов образ, а той на секундата оживяваше чрез таланта на Калев.

Емоциите ескалираха до краен предел с първите акорди на песента “Ветрове”, след които Виктор се появи в цялата си прелест в образа на Лили Иванова, с рокля и червен воал. "Примата" дори отскочи до близкото ВИП-сепаре на Устата и Софи Маринова, за да ги поздрави и да им попее на ушенце. Самата Софи Маринова пък грабна по-късно микрофона, за да се включи в песента “Единствени”, която изпълнява със Слави Трифонов, но този път й партнираше Борис Солтарийски.

Много смях, забавление, музика и емоции съпътстваха гостите в "Нощта на актьора" с Виктор Калев.

Следващата вечер, посветена на комедията в популярното заведение, е отново с главен герой Краси Радков.

Феновете му ще могат да го аплодират на 10 март.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички