Вице по спортни танци в журито на Dancing Stars


Вице по спортни танци в журито на Dancing Stars

6760

Избран е първият член на журито в "Dancing Stars", което ще оценява звездните двойки.

Това е Галена Великова, която има дългогодишен професионален опит в спортните танци, журирала е на престижни международни конкурси и е треньор на шампионите на Гърция и Турция.

Тя е родена в Стара Загора, но завършва висшето си образование в Бургас, където тренира в изявени професионални бургаски школи по спортни танци.

Великова е вицешампион на България по спортни танци за 1995, а най-доброто й спортно постижение е вицешампионската титла на Европейската купа във Венеция от 2004.

От 12 години Галена живее и работи в Гърция, където е собственик на верига танцови училища за развлекателни, стандартни и латиноамерикански танци „Galena’s Dance Studios”.

Галена притежава множество дипломи за професионална квалификация от "IDTA" – Международната професионална танцова асоциация.

През последните седем години е хореограф и треньор на шампионите на Гърция и Турция, както и на повечето двойки финалисти в конкурсите по латиноамерикански танци в тези държави, включително и у нас.

Поканена за председател на съдийската комисия в едно от най-известните телевизионни предавания в Гърция - „Baby Dance”, през 2007.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички