Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Victoria e най-слушаният български артист в Spotify. Коледният ѝ сингъл надмина 1 000 000 стрийма


Victoria e най-слушаният български артист в Spotify. Коледният ѝ сингъл надмина 1 000 000 стрийма

1102

Victoria е най-слушаният български артист в Spotify с над 520 000 уникални месечни слушатели, похвалиха се нейните издатели от "Орфей Мюзик".

Коледният ѝ сингъл "All I Want For Christmas Is You" – издание на Warner Music Poland/"Орфей Мюзик"/LIGNA Studios, предизвика огромен международен успех, достигайки над 1 000 000 преслушвания общо във водещите стрийминг платформи, което затвърди категорично нейната първа позиция. От друга страна, след активности по промоутирането от страна на Warner Music Полша музикалните куратори позиционираха песента в едни от най-големите коледни плейлисти в повече от 162 територии по света. Най-голямата от тях - 100 Greatest Christmas Songs Ever, е с над 900 000 последователи.

В края на ноември българската надежда на международната музикална сцена направи ексклузивна премиера на хитовия си коледния проект по време на бляскавото музикално събитие Warner Sessions във Варшава по покана на Warner Music Полша. "All I Want For Christmas Is You" е в колаборация със световнопризнатия полски пианист Aleksander Dębicz (двамата на снимката), който придава чисто нов и различен от добре познатия ни аранжимент.

Може да гледате официалното видео към "All I Want For Christmas Is You" тук, а вече и live версията, заснета по време на изисканото събитие, на което Victoria бе представена пред ключови медии, музикални редактори и популярни лица от шоубизнеса в Полша, които се насладиха на прекрасните изпълнения от репертоара на певицата. Част от изпълненията ѝ бе и песента "bloom", която 4 последователни седмици оглавяваше официалната класация за българска музика, изготвяна от "Профон" и BMAT, и която продължава да бъде в Топ 5 на родния ефир вече 12 седмици.

Нашето момиче изпраща годината като една от най-успешните в кариерата си, като в самото начало на 2023 г. тя подписа договор със световния музикален гигант Warner Music Group, чрез който издаде "Lover’s Тrial", "bloom" и "All I Want For Christmas Is You" и по-късно се превърна в приоритетен артист на компанията за региона на Югоизточна Европа.

Следете Victoria в социалните мрежи и очаквайте още изненади от талантливата изпълнителка и нейните бъдещи проекти.

Виктория Георгиева е млада звезда с впечатляваща кариера в музикалната индустрия. Нейните уникални гласови качества и творчески талант я правят една от най-обещаващите артисти в нашите региони. С подписването си с Warner Music, тя се насочва към нови върхове в международния музикален свят. Нейните песни преоткриват емоциите на човека и прелитат през съвременните жанрове и стилове.

Снимка: @dagsoon

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички