Виж кой спечели покана за концерта на Sade в София


Виж кой спечели покана за концерта на Sade в София

5023

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе организирано отново от нашите приятели "София Мюзик Ентърпрайсис": покани за концерта на Шаде (Sade).

Както вече информирахме, многократната носителка на "Грами" (Grammy) ще се изяви в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 29 октомври, събота. В събитието ще участва и специален диджей.

Трима от вас получиха уникалната възможност да се сдобият с пропуски за първата изява на шармантната вокалистка в България.

Щастливците са Ивайло Петров, Меглена Илчева и София Груева.

Техните имена бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой известен американски нео соул вокалист бе съпорт на Шаде в последното й американско турне в подкрепа на нейната двойна антология "The Ultimate Collection"?

Вярното е: John Legend.

На печелившите - огромно ЧЕСТИТО, тъй като този път играта на късмета бе повече от оспорвана.

Екипът на Шаде, както и 20 ТИР-а сценична техника, пристигат у нас днес. Част от нея е впечатляващият подиум с хидравлични платформи, включващ и огромен екран по цялата му дължина.

"Едва ли ще видим нещо по-добро… това е концертът на годината. За такова шоу се говори с години", така Baltimore Sun, USA, коментира една от последните изяви на Шаде.
 
Последният студиен проект на британската вокалистка - "Soldier Of Love" (2010), дебютира в Американските музикални класации директно на първо място, като се задържа на тази позиция в продължение на три седмици. Дискът е мултиплатинен, от него са продадени над 2.5 милиона екземпляра в световен мащаб досега.

През юни Шаде издаде най-доброто от своето творчество в компилацията "The Ultimate Collection". Антологията предлага 29 песни, а феновете могат да избират между два различни формата на изданието – стандартна версия от 2CD и лимитирана версия от 2CD+1 DVD.

"The Ultimate Collection" включва четири нови парчета, включително ремикс на "The Moon And The Sky" с участието на Джей-Зи (Jay-Z), "Love Is Found", "I Would Never Have Guessed" и "Still In Love With You", кавър на класиката на Тин Лизи (Thin Lizzy).

Албумът достигна двойноплатинен статус само две седмици след появата си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички