Вики Димитрова и Симона Статева (Мюзик Айдъл) раздадоха автографи


Вики Димитрова и Симона Статева (Мюзик Айдъл) раздадоха автографи

5742

В студиото на  "bTV" „Тази сутрин” утре ще станат ясни имената на финалистите, които ще се състезават по време на следващите елиминации.

Теди Кацарова ще бъде специален гост на предаването утре вечер по време на концерта на застрашените. Тя ще подкрепи айдълите, като изпълни две свои парчета - “Popstar” и “I Miss You”.

Какви бяха преживяванията, патилата и емоциите на Марин по време на престоя на участниците в Македония, зрителите ще видят в специален видеоматериал. Какви са настроенията на македонските граждани към самото шоу и кой е техният фаворит, ще стане ясно утре вечер. Дали обаче някой от македонските участници няма да попадне отново на елиминации, въпреки че в онлайн вота на сайта на предaването www.musicidol.btv.bg те се радват на най-голяма подкрепа – Александър с 15% и съответно Боян с 14% - това ще разберат зрителите на "bTV" в сутрешния блок утре.  

Междувременно многобройни почитатели се тълпяха във вчерашния ден в Сити център "София", където до 14 май се провежда "Караоке Айдъл", за да вземат автографи от своите любимки Виктория Димитрова и Симона Статева или за да изпеят някое свое любимо парче.

До края на конкурса и останалите участници ще се срещнат с феновете всеки ден от 16:00 ч. Оказва се, че най-предпочитаните песни на кандидат кароке айдълите остават българските. Парчета на D2, Ъпсурт, Щурците, Лили Иванова, Емил Димитров, Тони Димитрова звучат по цял ден и огласят търговския център.

Най-добрите изпълнения според гласуването на посетителите в сайта на "Мюзик Айдъл" ще получат награди.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички