Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Вяра Атова заряза псевдонима AV, издава пети сингъл


Вяра Атова заряза псевдонима AV, издава пети сингъл

4226

Вяра Атова, която изостави артистичния си псевдоним AV наскоро, е готова със свето първо парче, подписано с  истинското й име.

Премиерата на "Цифра време", създадена съвместно с бийтмейкъра Боян Ковачев, ще се състои в столичния клуб Opera Cafе от 19.30 ч. на 24 април.

В главните роли в провокативното и секси видео са Мартин Смочевски, познат като Рафаел от "Под покритие", и екзотичната виетнамка Виолета Во Ван. Парчето е балансирана смес от ар-ен-би и денс, напълно в характерния за певицата стил.

Тя обещава на концерта превърналата се в нейна запазена марка MTV визия да бъде по-смазваща от всякога. Освен новото парче, в репертоара на вокалистката за събитието са и други нейни песни, които ще предложи в акустичен сет. Специално участие в събитието ще вземат още Михаил Филипов (клавир), Лазар Бенов (перкусии), Иво Лобутов (китара) и Мария Тодорова (вокали).

"Цифра време" е пети сингъл на Вяра, в чийто актив досега са успешните "The One", достигнала до четвърто място в MTV World Chart Express, и превърналата се в първата родна песен, излъчена по румънския канал Music 1; българската и английска версия на дуета й с Били Хлапето – "Един миг", превзела нашите класации, и колаборацията й с Young BB Young - "Нямам време", която само за 2 дни достига повече от 80 000 гледания в портала Vbox7. I Feel You" в ремикс на италианския хаус класик Filippo Nardi звучи в епизод от новия сезон на "Под прикритие". Боян Ковачев стои зад смесването и звукозаписа на доказани хитове като "Дим да ме няма" на Графа и Бобо, "Баш майсторска" на Били Хлапето, "Секунда" на Орлин Павлов, "Невидим" на Графа, "Когато ти трябвам" на Михаела Филева, аранжимента на "Под открито небе" на VenZy и много други.   След 23.00 часа купонът ще се пренесе в клуб "Маскара", където Вяра и Боян ще представят парчето пред феновете на Vanity Black. Ексклузивното им гостуване ще бъде подкрепено от  черния микс на DJ Stancho и хоста на вечерта – рапърът Dee.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички