В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври
Съвместен десант на Contortion, Carved Memories и Melinoë у нас: Unravelling Europe - United In Metal

Vola Open Air 2010 закрива летния сезон на връх Околчица


Vola Open Air 2010 закрива летния сезон на връх Околчица

1573

Фестивалът Vola Open Air отново ще даде своя принос за опазването на природата, като спомогне младите и активни българи да бъдат запознати със “зелената” идея и да разберат как могат да участват в опазването на природата.

Събитието е на 3 и 4 септември.

За трета поредна година музикалният еко фестивал ще се проведе на връх Околчица в пределите на природен парк Врачански Балкан. За да подкрепят каузата на сцената ще се качат легендарните джънгъл ремиксатори от Лондон Сериъл Килаз (Serial Killaz), култовите Фючър Шок (Phuture Shok) (на снимката), небезизвестните Скапаняците от Скънкчево, DJ The Bulgarian и още много други родни диджеи.

Зад името на Сериъл Килаз стоят Tobie Scopes (aka DJ Tera) и Vital Elements (или Graham Warnock). Техни хитови ремикси на класически джънгъл песни са "Junglist" и "Wardance" на Congo Natty's, "Fire" на Terry T' и "Demoltion Man's" и "The Hitman" на Marvellous Cain's. На невероятните им способности като диджеи публиката ще може да се наслади през втората фестивална вечер.

Кадифеният глас на красивата Деси от Фючър Шок ще радва феновете в първата фестивална вечер. Това е една от най-успешните групи на българската клубна сцена. Събират се преди 10 години, а ето че и третият албум на групата е вече факт. Както MySound.bg вече съобщи, "In Аnd Out" съдържа 10 трака в типичния за групата стил- смесица от eйсид джаз, соул и фънк. Освен нови парчета, в диска са и два ремикса – на "Champagne" и "I Believe" – изчистени от лаундж бийта, с по-динамични вокали и живи инструменти.

The Bulgarian е невероятен талант, комбиниращ различни стилове. Както името подсказва, той е от България, но е израснал в Кейп Таун, Южна Африка, и е повлиян в работата си както от източната, така и от западната музикална култура. Артистът се качи на сцената веднага след Фючър Шок.

Инициативата "Събери 30 празни бутилки бира и вземи 1 пълна" е инспирирана от стремежа към по-висок процент на разделно събрани опаковки, а използването на организирания фестивален автобус ще спести вредни емисии газове.

За подробна информация - www. volaopenair.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички