Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Всенародни увеселения-Голди, Матю Дикей и Виктор Калдероне в Ялта


Всенародни увеселения-Голди, Матю Дикей и Виктор Калдероне в Ялта

3884

Голди (Goldie) - златното момче на дръм-ен-бейса, застава зад пулта в "Ялта" на 8 декември.

В партито ще участват още Konspirator, Emil Prize & Bruhu, които се канят да превърнат популярния столичен клуб в истинско гето, а студентския празник - в незабравимо изживяване.Всеки гиг на диджея и продуцент е суперочакван и винаги се превръща в сензация у нас. Артистът, който изведе дръм-ен-бейс звученето от ъндърграунд до мейнстрийм, пристига специално за студентския празник в България.

От автор на графити в родния си град, през впечатляващ изпълнител на брейк до продуцент и топдиджей, Голди безспорно е истинска звезда. Той черпи вдъхновение от своята първа страст – хип-хопа, но твърди, че дръм-ен-бейсът е шанс да си поиграе с музиката, добавяйки повече звук. Именно тези игрички на момчето от гетото му помагат да основе своя лейбъл Metalheadz, който продуцира най–доброто от дръм-ен-бейса в международен мащаб. Първият му албум - “Timeless”, продаден в над 250 000 копия, показа, че тази музика наистина има публика.

За немалкото години в светлината на прожекторите, Голди заяви, че е артист, който не познава граници. Той експериментира в личен план със злато по зъбите си; направи концерт, съчетаващ дръм-ен-бейс с оркестър, и игра, редом със звезди като Брат Пит и Пиърс Броснън в касови холивудски продукции като "Гепи" и "Джеймс Бонд".
Вторият четвъртък от месеца - 9-и декември, в "Ялта" е запазен за In Vinyl We Trust - музика от 80-е години, която ще звучи изцяло от грамофонни плочи. Както MySound.bg вече съобщи, това е проект за истински ценители с музика, която не е пускана в "Ялта" досега. В самия хаус сет ще се чуят дори фрази от български песни, защото плочите са от каталога на родния лейбъл "Балкантон".
 
DJ Джей Луис (DJ J.Louis) от световноизвестния парти бранд Matinee идва на 10 декември, за да донесе усещането за Барселона и музиката, за която хора от целия свят пътуват хиляди километри.

Партито Addicted To Music е със запазена дата – 16 декември. Нощта е превъплъщение на едноименното радиошоу, излъчващо се всеки понеделник по Nova, което неотдавна грабна и наградата Best DJ Radio Show Of The Year 2010.

Theatre Еvents presents Snow White пък е купонът на забавната актриса от "Нова телевизия" Бианка Илич и Илко Ганев. Какво парти би могла да направи Бианка, освен суперпарти!? И все пак организаторите загатват само част от изненадите, които подготвят: шоколад ще се лее от истински фонтани, джуджета ще се заиграват палаво с публиката, а самата Снежанка ще се опита да си остане заспала в стъкления ковчег. Дали ще успее, или Хуан Алварез (Juan Alvarez) ще я събуди със своята енергична музика, ще стане ясно на 17 декември.

Любимецът на българската клубна сцена - Виктор Калдероне (Victor Calderone), идва на 18 декември. Диджеят, който събира над 6000 души на Cacao, няма нужда от представяне, а само от издръжливи танцьори.

Camp Sessions по традиция ще запали настроението преди Коледа на 23 декември. На 25 декември следва Christmas Will Be Hot с главни действащи лица Mr.& Mrs.Moose. 26 декември е неделя, но едва ли някой ще си помисли да почива, защото идва големият Марк Найт (Mark Knight).

Най-голямата изненада - очаквано, ще е в новогодишната нощ. След успешните партита на 2010 както в "Ялта", така и на Solar, годината ще завърши повече от запомнящо се не с един, а с двама специални гости - Jerome Isma-Ae и Матю Дикей (Matthew Dekay) (до Голди на снимката). А най–приятната част е, че купонът няма да приключи в утрото на 1 януари, а ще продължи през целия ден.

Ограничен брой билети за новогодишното парти са в предпродажба на цена от 30 и 40 лв. в мрежите на Eventim и Ticketstream.

За тези, които искат да си осигурят запазено място в клуба, кувертът ще е 100 лв., като включената консумация е 50% от сумата.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички