Звезда от Мулен Руж ръси сексапил на Златни пясъци за ЧНГ 2010


Звезда от Мулен Руж ръси сексапил на Златни пясъци за ЧНГ 2010

4983

Звезда от култовото френско кабаре „Мулен Руж” идва за Нова година в България.

Танцовата актриса, чието име организаторите пазят в тайна за изненада на зрителите, ще изнесе едно-единствено представление в "Златни пясъци". Балерината от руски произход, изгряла за световния бизнес на сцената на „Мулен Руж” в Париж, а днес има собствена трупа с нейното име, ще се развихри на сцената в перлата на черноморския курорт – хотелски комплекс „Иберостар”.

Изявата й е обявена малко преди полунощ на 31 декември 2009 срещу 1 януари 2010, като тя ще зарадва гостите в ресторантите и на двата хотела в комплекса – „Изгрев” и „Обзор бийч”.

Тази година за празничното настроение на гостите си, стопаните на „Иберостар” са заложили на вариетната програма, като всяка една от вечерите в 3-дневния пакет е тематична. Първата е посветена на балканските музикални напеви и танци с участието на балетни формации от Турция и Гърция, кулминацията е спектакълът на звездата от „Мулен Руж”, а за 1 януари пък е анонсиран традиционният латино карнавал.

За успокоение на почитателите на вариететното изкуство, организаторите заявиха, че цените за новогодишния пакет в хотела, в който са включени и билетите за програмата, са съобразени с финансовата криза и са напълно адекватни за качеството на удоволствието, което гарантират.

Мулен Руж” е открито на 6 октомври 1889 по случай първата Световна изложба, в близост до прословутия квартал с червените фенери в Париж.

В кабарето е играла и българката Фео Мустакова, която чества 100-годишния си юбилей през 2009.

Наред с нея там са гастролирали все световни легенди като Едит Пиаф, Жан Габен, Ив Монтан, Франк Синатра и Лайза Минели.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички