Звездни гости за ЧРД на Стартер по БГ радио


Звездни гости за ЧРД на Стартер по БГ радио

5786

Предаването "Стартер" на "БГ радио" става на 8 години в четвъртък, 18 февруари.

Водещите Симо и Богдана ще посрещат гости в "Коста кафе", на улиците “Кракра” и “Шейново” в София, между 7 и 11 часа.

Гости на партито ще бъдат любими звезди на българската музика и популярни личности – всички те - фенове на "Стартер". Сред тях са Графа, Орлин, Миро, Вики от Мастило, Маги Джанаварова, Нора и Тома, Иван и Вихра от "Станция Нова", Румен Угрински с двете адреналинки от "Господари на ефира", актьорите Христо Мутафчиев, Стефания Колева и още много други. Всички ще участват в шоуто в и извън ефир, a слушателите също са поканени.

На 18 февруари ще станат ясни и победителите в "Заложи на 8", които ще бъдат изтеглени в специална томбола лично от Симо и Богдана. Осем души от регистрираните в играта ще спечелят две нощувки със закуска и вечеря в четиризвезден хотел в Пампорово.

Изненадите не спират, защото още една група от осем ще спечели награда – първата, която се появи в "Коста кафе" този четвъртък, ще спечели вечеря в ресторанта на италианския готвач на медията – “Leo’ s Pizza” с подбрано и приготвено от самия Лео меню.

В "На път за вкъщи с Гери" гости ще бъдат главните действащи лица тази седмица -  Симо и Богдана. Гери ги разпитва безмилостно за техните тайни желания и мръсни истории всеки ден от 16 до 18 ч. в ефира.

От тази седмица светът е олимпиада!

Специално заради най-интересното зимно събитие през годината, радиото започва да излъчва специални олимпийски новини с последните резултати и интересни случки от Ванкувър седем пъти на ден.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички