Звездни изпълнители откриват ски сезона в Банско


Звездни изпълнители откриват ски сезона в Банско

4173

DJ Rae, Lovely Laura, Криско, Лора Караджова и 100 Кила са музикантите, които ще се изявят на откриването на ски сезона в Банско тази събота, 14 декември.

Самоувереният и млад рапър Криско, който има над 40 милиона посещения в интернет и наскоро спечели приза за "Зелена песен на България"; купонджийката, изпяла хита "Нека бъде лято" Лора Караджова, и ненадминатият шегаджия – автор на култовата песен "Аз съм 6" – рапърът 100 Кила, ще забавляват веселата тълпа на Бъндеришка поляна в 12.00 часа.

Големият концерт ще се проведе непосредствено след състезанието "Победи шампионите", което ще започне в 11.00 часа, в което всеки може да премери сили със ски легендите Томба, Попангелов, Жирардели, Лафан и Козир. Веднага след концерта пък, от 13.00 часа, ще започне голямото зимно ровене в снега "Ловци на съкровища" в търсене на истински диаманти.

Под снега, в предварително оградена зона от 1 декар на Бъндеришка поляна, ще бъдат заровени 33 неустоими награди. Целта на участниците, които ще влизат в зоната след регистрация и със стартови номера, е да открият скритите ковчежета, всяко от които крие талон с названието на наградата. Голямата награда в играта е луксозен часовник с диаманти Chopard на стойност 16 000 лв.!

Но това не е всичко! След следобедните развлечения – кулинарните демонстрации на Ути Бъчваров, фоклорния концерт на самодейни състави от Банско, артистичните изпълнения на група Вакали, на централния площад от 18.00 часа ще се проведе официалното откриване на сезона с участието на всички звезди и кмета на Банско. След тържествената заря ще има концерт на Румяна Попова и изложба на местни специалитети в залата на читалището.
 
Вечерта ще продължи с традиционното парти в Happy End, което започва в 22.00 часа. Очарователната Лора Фоулс (Lovely Laura) (на снимката) е прочута саксофонистка и вокалистка, която е редовен и желан изпълнител в най-горещите клубове по света – като "Пача" и "Спейс" в Ибиса, и "Зуук" в Сингапур. Стилът ѝ варира от електронна музика до джаз и соул, като тя сама композира парчетата си. Лора е свирила на ексклузивните модни ревюта и бутикови партита на елитни марки като Dolce & Gabbana, а кадифеният ѝ саксофон е озвучавал дори сватбата на Слаш (екс-Гънс ен'Роузис) на остров Ибиса. Красавицата идва за първи път в България.

До сутринта музиката ще е в ръцете на известната DJ Rae. Британската клубна звезда Рей (Rae) изгря на световната сцена през 2008 и много бързо се наложи като диджей и вокалистка с ярък собствен стил и суперефектно сценично шоу. Сътрудничила си е с някои от най-големите имена в клубния саунд – като Санди Ривера, Кингс Ъф Томороу, Дейвид Пен и др. Много популярна както в Лондон, така и на сцената на клуб "Пача" в Ибиса, Рей продължава да записва и продуцира хитове, като всички, които са я гледали на живо, единодушно потвърждават, че шоуто ѝ е уникално.

Банско очаква всички, които обичат силните преживявания, природата и планината на 14 декември, събота, от 11.00 часа на Бъндеришка поляна.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички