Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо

12 години Стартер – 12 години пълна двойка в ефира!


12 години Стартер – 12 години пълна двойка в ефира!

4258

На 26 февруари популярното сутрешно шоу на БГ Радио "Стартер" отбелязва 12 години и завършва 12-ти клас от своето радио образование.

Както всяка година, така и тази водещите Симо и Богдана ще празнуват рождения си ден на нетрадиционно място, извън студиото. Тържеството ще се пренесе на истински подходящо място за абитуриентите от "Стартер" на БГ Радио – те ще приключат 12-тата година от своето образование в Националното музикално училище "Любомир Пипков".

Зрелостниците на БГ Радио ще посрещнат своите гости и приятели, любимите български изпълнители и популярни лица (повечето от които са възпитаници на Музикалното училище) в класната си стая. Всеки може да поднесе честитките си към Симо и Боги (на снимката) и да разкаже за своя абитуриентски бал, най-вълнуващите моменти от ученическите си години, най-смешните и най-притеснителни спомени. Дамите ще дадат модни съвети за тоалетите и ще покажат ексклузивни снимки от своето завършване. Гостите ще могат да импровизират на пианото, което присъства във всяка класна стая в музикалното училище.

На училище тази сряда, между 7 и 11 часа сутринта, домашните си ще прочетат: Данчо Караджов, Благовест Аргиров, Камен Воденичаров, Марта Вачкова, Дони, Графа, DJ Borche, Михаела Филева, VenZy, Лео, Део, Рафи, Орлин Павлов, Акага, Маги Джанаварова, Рут Колева, Нора, Поли Генова, Нели и Меги от "Търси се", Стефания Колева, Ирен Леви, Вики и Десо от Мастило, Светла Иванова и още приятели на сутрешното шоу. В празничното издание на рубриката "Пет въпроса" директно на дъската ще отговаря Георги Лозанов, a водещите на сутрешния блок на БНТ Ася и Росен ще си опонират в минидебата – рокаджия или класически музикант е по-добрият избор за гадже?

Учебните занятия ще се излъчват на живо от Националното музикално училище "Любомир Пипков" (улица "Оборище" 17) от 7 до 11 сутринта и по БГ Радио.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички