Адриана и Здравко гледаха Шакира, Ъшър и Енрике Иглесиас


Адриана и Здравко гледаха Шакира, Ъшър и Енрике Иглесиас

5106

Радио Energy подари и тази година на двама свои слушатели незабравимо пътуване до Франция за церемонията на NRJ Music Awards.

Късметлиите Адриана и Здравко присъстваха лично на едно от най-грандиозните музикални събития в Кан за годината. На 22 януари благодарение на медията и Coca Cola те видяха на живо едни от най-големите звезди не само на 2011, но и на десетилетието.
 
Шакира (Shakira) и Блек Айд Пийс (The Black Eyed Peas) бяха артистите, които си тръгнаха с най-много награди. Горещата колумбийка стана изпълнителка на годината, а нейната песен "Waka, Waka" се оказа най-големият хит за 2010. Чаровникът Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias), който и българската публика имаше възможност да види на живо миналата година, беше отличен с награда за цялостен принос към музиката на грандиозната церемония в Кан.

Специалните победители на радио Energy България и гости на събитието Адриана и Здравко, станаха свидетели на живите изпълнения на Шакира, Енрике Иглесиас, Ъшър (Usher), Блек Айд Пийс, Мат Покора (Matt Pokora), забавляваха се на афтърпартито с Давид Гета (David Guetta) и дори получиха подаръци - CD компилацията NMA2011.

Уморените от емоции и музикални впечатления герои се завърнаха от Кан вчера и разказаха за приключението си.

"Благодарим за хубавата емоция на радио Energy!”, споделиха те.
 
Адриана и Здравко на червения килим в Кан:

http://www.youtube.com/watch?v=FwxkUuVguv4

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички