Американски психари ще върлуват в София. Епизод 2


Американски психари ще върлуват в София. Епизод 2

4368

Koffin Kats (Дъ Кофин Кетс) от Детройт, САЩ, имат юбилей тази година и им предстои да съберат поредните няколко месеца в концерти.

Преди няколко седмици една от най-активините сайкъбили банди в света се прибра от едномесечното канадско турне, но само за да стегне багажа си за Европа.

В момента тече 90-дневна европейска обиколка, а на 30-ти май в списъка на музикантите е София. Да, потвърдено е, че юбилейният тур на Koffin Kats ще премине и през нашата страна и по-конкретно през столичния клуб Swingin' Hall. Освен това тази година психо бандата планира да издаде нов албум и да направи своя концерт номер 1 500, така че със сигурност ще има още интересни изненади от тях.

Преди (а и след) бандата присъстващите ще бъдат сериозно подгряти от The Smugglers Collective. Специално за този лайв тандемът гласи изцяло сайкъбили,  рокабили и пънк сет, разбира се, както винаги при тях, зареден с ужасно много енергия. Смъглърите започват в 20.30 ч, а час след това на сцената ще излязат и гостите Koffin Kats. Краят е неплануван и непредвидим.

Билетите се продават на промо цена от 10 лева в мрежата на Ticketstream.

The Koffin Kats

"The Way Of The Road"

http://www.youtube.com/watch?v=PTV_p4jKx8Q

Събитие във Facebook - https://www.facebook.com/events/344625162309696/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички