Andreas Geremia (Tankard) и Sonata Arctica сред акцентите на "Фрактура"


Andreas Geremia (Tankard) и Sonata Arctica сред акцентите на "Фрактура"

1253

Премиера на новите клипове на Guns N’ Roses, Rage, Kataklysm и Bruce Dickinson предстои в поредния епизод на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 11 февруари.    

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Andreas Geremia (Tankard) (вляво на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Sonata Arctica за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на The Rolling Stones и репортаж от чешкия фестивал Metalfest Open Air.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с Powerwolf, ще видят как Phil Anselmo и Gary Holt правят кавър на Motorhead, класическото парче ще бъде на Faith No More, в Exotic ще бъдат представени Trivax, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Type O Negative в България през 2007 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Till Lindemann, Carnifex, Johnny Cash, Powerwolf, Greta Van Fleet, Hate Campaign, Vandenberg, Nothing More и Dust Bolt също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.  

Предаването се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За повече информация може да последвате "Фрактура" във Фейсбук: "Фрактурa"/Fracture TV Rock Show

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички