Ася Йочева (MM ТВ) застава пред олтара в рокля на Astella


Ася Йочева (MM ТВ) застава пред олтара в рокля на Astella

6123

Бившата дуетна половинка на ЛиЛана и водеща в телевизия "ММ" - Ася Йочева, ще застане пред олтара след месец.

Тя обаче няма да е булка, а кума на своята най-добра приятелка - спортната репортерка от БНТ Биляна Туманова, която ще сключи брак с приятеля си - футболиста на „СлавияРадослав Рангелов.

Венчавката ще се състои на 21 юни.

За заветната роля Ася мечтаела откакто са се запознали с Биляна на тренировки по плуване като деца. Двете са непрекъснато заедно и се подкрепят при взимането на важни за тях решения. Биляна е причина Ася да стартира кариера в телевизия "ММ", стои плътно до нея на кастинга – за да се увери, че приятелката й ще се яви. Ася пък помага на Радослав в подготовката му за приказно предложение за брак след осемгодишна връзка с Биляна.

За Ася е безкрайно важно да бъде в роклята на мечтите си в заветния ден. И ето че се влюбва в неустоима рокля на "Astella", която съзира по телевизията на полуфинала на конкурса Мис България 2009.

“В момента, в който я видях, си казах – това е моята рокля! Толкова ме впечатли със своето изящество, нежност и романтичност, че като влязох в шоурума на "Astella", директно се насочих към нея, без да пробвам нищо друго. Това, което ми беше интересно на конкурса, бяха не само красивите момичета, а и техните приказни рокли”, категорична е Ася.

Неразделна във всичко от приятелката си, Биляна също избира haute couture марката за сватбения си тоалет.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички