Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Без животински продукти в менюто на Red Hot Chili Peppers


Без животински продукти в менюто на Red Hot Chili Peppers

3238

Red Hot Chili Peppers (Ред Хот Чили Пепърс) ще пристигнат в София в деня на концерта си - 1 септември.

Калифорнийците ще направят кратка репетиция у нас часове преди да се качат на сцената пред хилядните развълнувани български фенове. Шоуто обещава да бъде експлозивно и да разтърси препълнената "Арена Армеец".
 
За да се поддържа световното ниво, на което са свикнали музикантите, организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис" получиха подробен списък с изискванията на гостите. Както повечето велики изпълнители, и тези пътуват с личния си готва. В менюто им, както е известно, не влизат никакви животински продукти, а главно плодове и зеленчуци. Освен условия към храната, петкратните носители на "Грами" (Grammy) поискаха и специална зала за медитации, точно зад сцената, която да бъде застлана с дебел мек килим, удобен за йога и релаксация. Самите съблекални пък трябва да са много широки, обзаведени с меки дивани, задължително не кожени, малки кафени масички и високи палмови дървета. По всяка вероятност някои от членовете на RHCP ще пристигнат заедно със семействата и дори децата си, точно затова и в бекстейджа ще има и тихи семейни и детски стаи.

Както MySound.bg вече извести, купонът започва още в 16 ч. с нашите Q-Check (Кю-чек) и подкрепата на Tuborg. Вратите на залата ще бъдат отворени в 18 ч., а към 20 ч. на сцената ще се качи подгряващата британска банда А.А.А.К. Веднага след нейния сет публиката ще види неповторимите Red Hot Chili Peppers.      

От "София Мюзик Ентърпрайсис" призовават всички да се насочат по-рано към залата в деня на събитието, защото се очаква трафикът да бъде доста натоварен. Поради огромния интерес към шоуто булевард "Асен Йорданов" ще бъде с ограничен пропускателен режим между 18 и 23 часа. В района на булеварда пред "Арена Армеец" ще се допускат само коли, насочили се към паркинга на залата, а в двете платна ще е отворена само по една лента във всяка посока.

Придружителите на непълнолетни задължително трябва да предоставят на влизане в залата "Декларация за придружители на деца по време на масови мероприятия".

Тя може да бъде изтеглена от сайта на МВР-

http://mvp-bg.com/en/documents1.html 

или да бъде попълнена на място.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички