Безплатен достъп до новия сингъл на Аврил Лавин


Безплатен достъп до новия сингъл на Аврил Лавин

5262

Аврил Лавин (Avril Lavigne) посрещна 2011 година с новия сингъл "What The Hell".

Певицата предоставя шанс на феновете си да го свалят свободно в продължение на 48 часа посредством официалния ѝ Facebook facebook.com/avrillavigne от днес, 1 януари.

Четвъртият студиен албум на канадката - "Goodbye Lullaby", ще бъде издаден от RCA Records/"Вирджиния Рекърдс" у нас на 8 март. Вокалистката създава новия проект с дългогодишните си партньори Deryck Whibley, Evan Taubenfeld и Butch Walker, както и с автора и продуцент Макс Мартин (Max Martin). Изпълнителката продължава да споделя личните си преживявания чрез музиката и "Goodbye Lullaby" е поредна крачка в професионалното й развитие.

Албумите на Лавин надхвърлят 30 милиона продажби по света, певицата има осем статуетки "Грами" (Grammy) и седем канадски награди Juno. Тя атакува музикалната сцена през 2002 с албумa "Let Go", от който са мегахитовете “Sk8r Boi" и "Complicated". Издаденият през 2004 "Under My Skin" дебютира на N1 в чартовете на "Билборд", което се случва и с третата й продукция - "The Best Damn Thing". В нея е N 1 сингълът "Girlfriend" с над 130 милиона гледания в YouTube. Изпълнителката композира песента "Alice" за филма на Disney - Alice In Wonderland

Извън звукозаписното студио, певицата се грижи за дизайна и управлението на своята лайфстайл марка за облекла Abbey Dawn, която вече се разпространява в над 50 страни. Наред с известния аромат Black Star, наскоро канадката представи и Forbidden Rose, обещава ще пусне и трета линия от аромата в началото на 2011.

През септември, вдъхновена от благотворителната си работа в миналото, Аврил основа фондацията The Avril Lavigne. Тя работи с водещи благотворителни организации за създаване и осъществяване на програми, разпространение на информация и в помощ на деца и млади хора със сериозни болести и увреждания.

Още - на:
 
www.AvrilLavigne.com

www.sonymusic.com

www.virginiarecords.com

www.facebook.com/virginiarecordsbulgaria

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички