Благотворителен фонд ще вади Пит Дохърти от тинята


Благотворителен фонд ще вади Пит Дохърти от тинята

5172

Докато Пит Дохърти излежава 14-седмична присъда, негов почитател, собственик на британска фирма за облекло, е основал благотворителен фонд, чиито приходи ще отиват у музиканта, пише "Дейли Мейл".

Целта е Дохърти да се измъкне от бакиите, в които се е омотал.

Докато таблоидите вадят снимки как бившето гадже на Кейт Мос се друса в луксозната си килия, хазяинът му го го изхвърля от къщи.

Дохърти не е плащал сметки и наем, освен това превърнал мястото в Авгиев обор – стените били покрити с рисунки, правени с кръв и изпражнения, тапетите изпокъсани, мебелите - потрошени, вътре се разхождали 9 котки.

Стефано Пасантино, основател на модния сайт "Lastseason.com", е решил да прехвърля приходи от продажби в благотворителен фонд на името на музиканта.

Пасантино иска да помогне на любимеца си и смята, че събраните парички ще му дойдат добре.

„Този пич е невероятно талантлив, като музикант е донесъл радост на толкова много хора. Аз съм му фен и искам да му осигуря шанс да си стъпи отново на краката. Ще направя всичко възможно, за да зареже групарските изпълнения и да започне сам. Ще му дам работа, ще го храня, ще го обличам. Само не искайте от мен да го пера” , обяснява преданият фен.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички