Благовест Аргиров спори с кандидатите за Мюзик Айдъл


Благовест Аргиров спори с кандидатите за Мюзик Айдъл

5331

Двайсет и един души продължават във втората фаза на "Мюзик Айдъл" 3 след кастинга в Пловдив. В продължение на два дни Мария, Фънки, Дони и Благовест Аргиров прослушаха най-добрите изпълнители от Града на тепетата.

Момиче на 14 години омая журито. Девойката се представи с песни на Марая Кери и Кристина Агилера.
 
Друга кандидатка влезе в остър спор с изпитващите, след като й бяха отправени критики. Девойката оспори решението на журито и предизвика конфликт, в който бяха въвлечени и други таланти, чакащи своя ред. Което пък накара Благовест Аргиров да влезе в открит диалог с кандидатите и за пореден път да им обясни, че за риалитото се търсят завършени певци, които да бъдат изстреляни към голямата сцена.
Както "MySound.bg" съобщи, Благовест Аргиров бе гостуващата звезда в Пловдив. Момче от града се оказа толкова уморено от напрежение, че се наложи да изпълни песните си седнал на стол, внесен от водещите Иван и Андрей. Друг кандидат изигра истински етюд, използвайки подвижна закачалка. Той изпълни песента на Селин Дион –  “My Heart Will Go Оn”.

Журито беше изненадано и от транссексуален младеж – двойник на Мадона, който заложи на песни на поп кралицата.

Провокациите към селекционната комисия от страна на водещите предизвикаха доста смях и настроение. Водещият Иван беше дегизиран като момиче и нахлу пред изпитващите, представяйки се за Изабела. Дали четиримата музиканти разпознаха водещия, зрителите ще разберат в епизода от кастинга в Пловдив.

В петък екипът ще отпътува за Скопие, където в рамките на 3 дни ще прослуша тамошните кандидати за музикална слава.

Гост на шоуто ще бъде македонският поп композитор Григор Копров, чиито песни са изпълнявали Тоше Проески, Владо Яневски, Мариян Стояновски, Мартин Вучич, Каролина Гочева и Андрияна Яневска.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички