Borknagar за първи път у нас


Borknagar за първи път у нас

1973

BGTSC представя: концерт на Borknagar, който ще се състои в столичния клуб Mixtape5 (В-Side) от 19.00 часа на 26 август.

Събитието е част от регионално турне с репертоар, включващ най-доброто от творчеството на знаменитата група. Норвегия е добре известна с приноса си в метъла, а Borknagar е една от най-уважаваните и чакани от родните почитатели банди. Приятна смес от мелодични фолк, блек и прогресив метъл теми, преплетени с текстове за природа, космос, паганизъм и философия е най-краткото описание на многопластовата музика на формацията от Берген.

След 10 дългосвирещи албума и една компилация, през 2019 година на музикалния пазар се появи най-високо оценената творба на групата, озаглавена "True North". Най-големите метъл медии я поставят начело в своите чартове, а феновете категорично я издигат на пиедестал. С композиции от нея и най-доброто от дискографията си музикантите ще "охладят" горещия август у нас.

Билети - онлайн и в мрежата на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Всички фенове под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

То ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването.

При всяко събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки, закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

BGTSC е член на сдружението "Сцена музика", подкрепящо Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.

Популярна песен:
https://www.youtube.com/watch?v=ksAcIrO1pHc

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички