BRIT Awards 2011 на живо в ефира на радиата FM+ и Фреш


BRIT Awards 2011 на живо в ефира на радиата FM+ и Фреш

4661

Тридесет и първата церемония по раздаването на Британските музикални награди BRIT Awards 2011 ще се излъчи в ефира на България едновременно по радиостанциите FM+ и Fresh от 16 часа на 16 февруари.

Слушателите ще могат да чуят изпълнения на канадската група Аркейд Файър (Arcade Fire) и американския изпълнител Сий Ло Грийн (Cee Lo Green), както и Риана (Rihanna), Tinie Tempah, Тейк Дет (Take That), План Би (Plan B), Мъмфорд Eнд Cънс (Mumford & Sons) и Адел (Adelle). Водещ на церемонията ще е комикът Джеймс Кордън, подкрепен в българския ефир от водещи на двете радиостанции.

Събитието ще започне късно вечерта българско време на 15 февруари и ще бъде отразено в реален (онлайн) час в сайтовете www.radiofresh.bg и www.fmplus.net. Двама слушатели на FM+ ще присъстват на живо в лондонската "O2 Арена", след като спечелиха цял пакет с награди от игра, организирана от медията. Късметлииите получиха билети за галата, самолетни билети, хотелско настаняване, както и два мобилни телефона Nokia C7 от партньора на наградите – Nokia, с които ще заснемат цялото преживяване.

Излъчването на Британските музикални награди в българския ефир вече е традиция – от четири години FM+ предава музикалните "оскари" на Стария континент. Тази година в отразяването се включва и другата радиостанция от групата на Emmis – радио "Фреш".

Номинациите за BRIT Awards 2011 бяха обявени на 13 януари.

Както MySound.bg вече извести, с най-много номинации - 4, е Tinie Tempah, следван от План Би, Мъмфорд Енд Сънс и The XX с по 3 номинации.
 
В категорията за британски албум на годината са номинирани Тини Темпа за "Disc-Overy", Мъмфорд Енд Сънс за "Sigh No More", Тейк Дет за "Progress", The XX за "XX" и План Би за "The Defamation Оf Strickland Banks".

В категорията за най-добър британски изпълнител предварително са поощрени Робърт Плант, Тини Темпа, Марк Ронсън, Пол Уелър и План Би.

За най-добра британска певица са номинирани Черил Коул, Ели Гулдинг, Лора Марлинг, Палома Фейт (Paloma Faith) и Рюмър.

Наградата "Изборът на критиците" за изгряващи звезди вече бе присъдена на певицата Джеси Джей.

Пълен списък с всички номинирани в различните и категории - на:

www.fmplus.net.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички