Броени дни до MAD Video Music Awards 09 в Атина


Броени дни до MAD Video Music Awards 09 в Атина

5026

Миро, ДесиСлава, Невена и Теодор, ЛиЛана, Румънеца и Енчев и Мария Илиева се борят за награда в категорията „Най-добър БГ клип”.

Техни са петте най-излъчвани български видеоклипа в ефира на "MAD", а победителят ще получи лично статуетката си на церемонията в Атина.

Номинираните продукции са: Миро с “Губя контрол когато”, ДесиСлава с “Never End”, Невена и Теодор с „Всеки път обиквам те”, Sound Of Goodbye” на ЛиЛана и Румънеца & Енчев feat. Мария Илиева с “Burn”.  

"MAD Video Music Awards" 2009 се се състои на 24 юни (сряда).

Един от феновете, гласувал за любумия си изпълнител на адрес www.madawards.btv.bg., ще пътува заедно с победителя в категорията за Атина, за да изгледа церемонията на на живо, благодарение на "bTV" и "MAD".

Церемонията тази година ще бъде по-бляскава от всякога. За първи път на сцената на наградите накуп ще излязат най-големите и най-обичани гръцки звезди: Деспина Ванди, Ана Виси, Сакис Рувас, Ели Кокину, Нино и Пеги Зина.

Това е само малка част от пълния списък с всички изпълнители, който включва цели 25 имена.

Освен гръцките артисти, в церемонията ще се включат и международните звезди Мандо Диао и Дан Уилсън. Последният нашумя изключително много с хита „Breathless”, а Мандо Диао покориха световните класации със свежия си гаражен рок. Последният им хит е „Dance With Somebody”.

В началото на юли същата група ще свири и на една сцена с нашите Гравити Ко. на фестивала "Exit" в Сърбия.

Със стъпването на телевизия "MAD" в България, през 2007 бе създадена нова категория за “Най-добър БГ клип”.

Първите носители на престижната награда бяха Елица и Стоян с видеото към “Вода”. Миналата година зрителите гласуваха за клипа на Planet Magic LiveTo Fuck”.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички