Българо-гръцка метъл инвазия на Bio-Cancer, Exarsis, Terravore и Certain Demise


Българо-гръцка метъл инвазия на Bio-Cancer, Exarsis, Terravore и Certain Demise

985

Съвместен концерт на Bio-Cancer, Exarsis, Terravore и Certain Demise предстои в столичния клуб Live & Loud на 2 декември.

Bio-Cancer (GRE):

Завръщане с отмъщение! След 8 години (звукозаписна) неактивност, Bio-Cancer се появяват с третия си и най-разрушителен и екстремен метъл запис в завръщане, което всички очакваха с нетърпение! С концерти и турнета в над 25 страни в Европа и Азия с Voivod, Immolation и Marduk, както и хедлайнърски изяви в Китай и Япония, те ще представят в Live & Loud (първо шоу с новия албум в чужбина) експлозивно изпълнение от всичките си досегашни етапи и  ще обърнат специално внимание на яростния "Revengeance".

Exarsis (GRE):

Exarsis свирят Bay Area олдскул траш метъл и се формират в Коринт края на 00-те години. Групата има 5 албума, реализирани в цял свят, всички с отделни специални издания в Азия: "Under Destruction" (2011), "The Brutl State" (2013), "The Human Project" (2015), "New War Order" (2017) и "Sentenced To Life" (2020), които привличат вниманието на световната преса. Exarsis са обиколили Европа 4 пъти с Nile, Terrorizer, Onslaught, Suicidal Angels, Artillery и Exumer. Изнасяли са самостоятелни концерти в Гърция и в чужбина легендарните Judas Priest, Kreator, Anthrax, Flotsam Аnd Jetsam и Sepultura. Съвсем наскоро те се завърнаха на сцената с два ексклузивни концерта с великите Voivod в Атина и Солун, както и две хедлайнърски участия в България и Кипър. Групата няма търпение да стъпи на сцената със събратята си Bio-Cancer и отново да спретнат олдскул мош парти.

Terravore (BG):

Terravore е траш метъл банда, формирана през 2015 година. Започва като трио и под друго име. Придобива сегашната си форма след присъединяването на Трендафил Трендафилов (ударни) и Бойко Николаев (соло китара). Бандата има няколко национални обиколки, два миниалбума, два дългосвирещи издания. В момента привършва записите и за новия. През годините Terravore вземат участие в множество родни фестивали и делят сцена със Suicidal Angels, Nervosa, Testament, Kreator, Bio-Cancer, Goatwhore и много други.

Certain Demise (BG):

Certain Demise е млада дет метъл група. Повлияна е от банди като Incantaion, Autopsy и Convulse. Музикантите са заедно от края на 2020 година. Наскоро издадоха дебютния си миниалбум "Profane Chants Of The Forsaken". На китара и вокали е Боян Сотиров, Лъчезар Владимиров - на баса, Добромир Ангелов - барабани и беквокали и Александър Иванов - китара.

Билети ще се продават в деня на събитието само на входа на клуба по 25 лева.

Следете подробностите във Фейсбук страницата на клуб Live & Loud: https://www.facebook.com/events/606569504746747

Live & Loud е на улица "Позитано" №8.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички