Българско семейство при U2 в Милано на 8 юли


Българско семейство при U2 в Милано на 8 юли

4396

Двама слушатели на радио "FM+" спечелиха последните два билета за концерта на U2 в Милано на 8 юли.

Това обявиха днес от сутрешното шоу “Kofein!” водещите Тони и Сашо изтеглиха печелившия Георги Менев, който ще заведе съпругата си на звездното шоу.

“Много български фенове пожелаха да видят любимата си банда – U2, на живо. След като се разбра, че турнено “3600 Tour” няма да мине през страната ни, ние от радио "FM+" решихме, че трябва да сбъднем мечтата поне на двама от тях”, обясниха преди седмици от медията. Сега, в края на музикалата промоция, равносметката е ясна – близо 1300 участници, от които 250 финалисти и двама победители.

U2 са една от емблематичните групи за нашето радио и слушателите ни дори и за момент не са се съмнявали, че ще пропуснем шанса да ги почетем подобаващо”, сподели програмният директор Надежда Радева.

„Доказахме, че най-добрата музика от 80-е години до днес ще бъде предпочитаната от слушателите и това лято. Благодаря на всички за участието, а на победителите желая едно незабравимо звездно лято с любимата група. Скоро в ефира ни отново ще дойде време за големи награди, затова не спирайте да слушате радио "FM+”, допълни още тя.
 
Музикалната кампания „Звездно лято се провежда за четвърта поредна година. Миналото лято медията до Лондон за мегаконцерта по случай рождения ден на Нелсън Мандела двама слушатели. През 2007 пак двама летяха до Будапеща за концерта на Ролинг Стоунс, а лятото на 2006 целта бе Барселона за концерта на Джордж Майкъл

U2 вече стартираха световното си турне "U2 360°" в подкрепа на новия си албум "No Line On The Horizon". Култовите ирландци изнесоха невиждано шоу пред препълнените трибуни на стадион "Ноу Камп" в Барселона.

Над 90 хиляди фена се насладиха както на невероятните им хитове, така и на невижданата досега сцена, изградена специално за турнето и въртяща се постоянно, за да може групата да има непрекъснато близък контакт с публиката.

Изявата ще се запомни и със специалното посвещение на песента "Angel Оf Harlem", изпълнена в памет на Краля на попа - Майкъл Джексън (Michael Jackson), който почина на 25 юни.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички