Честват рожден ден на Дарко Илиевски в Мюзик Айдъл довечера


Честват рожден ден на Дарко Илиевски в Мюзик Айдъл довечера

5032

Песни от филмите „Криминале”, „Кръстникът”, „Коса”, „Девет седмици и половина” и др. ще звучат от сцената на "Мюзик Айдъл" довечера.

Четвъртият концерт ще бъде открит с изпълнение на актьора Христо Мутафчиев, а в шоуто участие ще вземат актьорите от “Комиците”.

Мераклиите за музикална слава се срещнаха със звездата на електронната сцена Пол ван Дайк (Paul Van Dyk) преди сета му в столичния Зимен дворец на спорта.

Близо час те разговаряха с него за правилата в световния шоубизнес, а той им даде съвети за професионална реализация. Диджеят, който е и продуцент, разкри любопитни моменти за работата си със звезди от ранга на Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк.

След беседата с германския електронен гуру и поредните тежки репетиции, айдълите посрещнаха Възкресение Христово в един от столичните храмове.  Най-интересното от срещата с Ван Дайк ще бъде излъчено в живите предавания през седмицата.

Довечера в залата по време на концерта ще бъде и Дарко Илиевски, който ще пристигне от Скопие, за да подкрепи приятелите си.

Идолите пък готвят специална изненада за македонеца, който навърши 21 години завчера.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички