Деси Тенекеджиева и Мария Илиева изгряват в Boutique Lounge Bar


Деси Тенекеджиева и Мария Илиева изгряват в Boutique Lounge Bar

6616

Деси Тенекеджиева (на снимката) и Мария Илиева - заедно с артистите от нейния лейбъл "Стерео стая", ще бъдат сред звездите на откриването на най-новото заведение в столицата.

Boutique Lounge Bar събира ВИП-гости на от 21 часа утре, 18 януари.

Деси Тенекеджиева ще представи част от дебюта "Crazy Butterfly", чийто първоначален тираж е изчерпан, предстои нов. Изпълнителката се е концентрирала в момента върху ремикса на титулното парче със световнозвестния диджей Стефан Кей (Stefan K.) и работа по клиповете към "We Can Be" и "Everybody".
 
Мария Илиева ще се появи със своите хора - Криста, Мона (Mona), Knas и B.O.Y.A.N., чиито парчета също ще прозвучат на партито. Както MySound.bg извести, вокалистката се стяга да отбележи с нов проект 10 години артистична кариера през 2011.

Те категорична, че любовта е най-големият двигател за твореца, и е щастлива, че се е посветила на музиката и продуцира талантливи, мотивирани и дисциплинирани изпълнители.

Собственичката на Boutique Lounge Bar - Теодора Колчева, открито заявява предпочитанията си към модерната българска музика и обещава по време на тематичната вечер Top Of The Pop Music всеки вторник да бъдат представяни хитове на родни изпълнители.

Срядата пък е запазена за ретро музиката, в четвъртъците всички посетители ще се забавляват на уникална за София Hit Greek Night, в която ще звучат суперактуални гръцки парчета, известни от най-посещаваните нощни клубове в Атина и Кипър. Хаус ще се вихри в петък и събота.

Освен известните личности, компания ще ни прави още една звезда - ексклузивното шампанско La Montina, придружено от сладки бутикови изкушения, поясниха организаторите. Заведението не крие амбициите си да предлага страхотни емоции за почитателите на haute couture преживяванията всеки ден. Теодора Колчева и семейството й посрещнаха Нова година в компанията на свои приятели там.

Истинска комбинация между имитация на ледена пързалка и моден подиум представлява подът на заведението. Креативният екип от дизайнерите на студио L Design е създал пода от специална саморазливна смолиста настилка, с каквато разполагат само световни фешън бутици като този на Армани в Дубай например. Прозрачният материал създава усещането за блясък и стил и кореспондира с луксозните мебели от кожа и метал, които завладяват с изчистени линии.

Красивите колони, детайл от които е изрязана ръчно дантела от дърворезба, и камините с био огън създават уют в екстравагантната обстановка.

Boutique Lounge Bar се намира на булевард "Витоша" 18.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички