Десо (D2) е поредният звезден репортер на Нова Телевизия


Десо (D2) е поредният звезден репортер на Нова Телевизия

7148

Много добър и сръчен, с безупречни журналистически рефлекси – така екипът на „Нова Телевизия” определи „новия” си колега – Десо от D2.

Музикантът, който отскоро e водещ на „Поверително от...”, е новото лице на рубриката „Звезден репортер”.

Темите на Десо:

 - 40 на сто от жените биха зарязали гаджето си, ако прекалява с футбола. Такива са последните проучвания, правени в Испания преди Световното първенство. Десо ще провери каква е  ситуацията у нас…

- Жена или мъж за колега – кое е по-малкото зло? Кои са слабите места на двете страни – това Десо ще попита хора от различни професии.

- Интелигентните мъже изневеряват по-рядко - отново проучване, този път във Великобритания. Полигамията е характерна за древните общества.

- 30 на сто от българите не са отваряли книга – мит или истина е това? Отговорът ще бъде потърсен в книжарниците – храма на книгите, за да стане ясно дали собственото проучване на Десо ще потвърди тревожната тенденция...

- Диета за лятото: една минута флирт – сто изгорени калории. Хиляди хора между 18 и 59 години твърдят, че хабят енергия, докато се подготвят за среща.. Дали това е по-характерно за жените вярно ли е, че мъжете хабят повече калории по време на срещата.

Рубриката „Звезден репортер” е част от новинарската емисия "Календар" и се излъчва през делничните дни. В нея всяка седмица известни хора влизат в ролята на репортери и търсят цялата истина за зрителите.

Първата българска звезда, приела предизвикателството да се включи в новия формат и да разработи три различни репортажа, е Миро. След него се изявиха Татяна Дончева, Надежда Михайлова, актьори от сериала "Забранена любов", Калин Вельов, Нина Николина, Юлия Юревич, Алисия, Жасмина от "Сделка или не"...

Николай Василев пък е първият действащ министър, който стана звезден репортер от 20 до 24 април 2009.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички