Джон Лорд вече е в България


Джон Лорд вече е в България

5607

Джон Лорд (Jon Lord) вече е в София.

Както MySound.bg информира, изключителният пианист и композитор ще изнесе втория си концерт в България в зала 1 на НДК утре, 30 октомври.

Репетициите със Софийската филхармония и музикантите от група Те вървят успешно.
 
При пристигането си звездата сподели, че въпреки дъждовното време, София му се струва прекрасен град.

При предишното си гостуване кийбордистът на Дийп Пърпъл (Deep Purple) остана впечатлен от професионализма и таланта на родните музиканти. Репетициите са доста натоварващи, но това със сигурност ще доведе до идеален резултат.

Повечето меломани и верни фенове на Джон Лорд нямат търпение да чуят сюитата "Sarabande", която за втори път ще бъде изпълнена в пълния си вариант.

Ограничени количества билети все още могат да бъдат закупени от касите на "Тикетпро" и онлайн на www.ticketpro.bg.
 
Графикът на легендарния музикант до края на годината е изключително интензивен, а изпълненията му на живо ще зарадват много почитатели по света. Самият той няма търпение да се срещне отново с българската публика, която го посрещна топло и емоционално при предходното му посещение у нас.

Джон Лорд се чувства прекрасно в България и обещава на феновете си един чудесен концерт, уверяват организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсис".

Виртуозът на клавишите ще се изяви в рамките на фестивала Music Jam 2010 часове след вълшебното представяне на Хърби Хенкок (Herbie Hancock) в афиша на същото събитие.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички