Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден

Фенове печелят билети за Muse на рок парти


Фенове печелят билети за Muse на рок парти

3792

Седмица преди премиерата на филмирания концерт на Muse, родните феновете имат шанс да спечелят билети, пробвайки късмета си.

На традиционното караоке парти в столичния рок-бар Rock It на 29 октомври всеки посетител може да се сдобие с пропуск за шоуто на прочутата британска алтърнатив рок банда, което ще бъде излъчено в кино Арена Запад и кино Арена Младост в София, кино Арена Фламинго, Пловдив, и кино Арена Мол във Варна в 19.30 ч. на 7 ноември. Няколко билета ще бъдат подарени чрез томбола.

Филмът на Muse е сниман по време на страхотния им концерт на стадион "Олимпико" в Рим. Шоуто е част от турнето на бандата, която сама го определя като най-мащабния си проект до момента. В италианската столица групарите изпълниха над 20 от своите хитове, миксирани в невероятен съраунд саунд, сред които и парчета от последния си диск - "The 2nd Law". Звучат още превърналите се в класики "Uprising", "Supermassive Black Hole", "Time Is Running Out" и "Starlight Аnd Plug-In Baby" пред 60 000 екзалтирани фенове. Докоснете се и вие до невероятния спектакъл, включващ мултимедия, пиротехника и специално участие на актьорска трупа, приканиха от управата на популярното столично заведение.

"По отношение на мащаба и стойността на продукцията, това е най-голямото турне, което сме правили. Гордеем се с шоуто, което направихме в Рим, и затова се вълнуваме много, че ще можем да го покажем в кината. Заснетият концерт обхваща изключително много детайли и не само всичко, което правим на сцената, а още – феновете, дори тези в далечината, декорите, актьорите и изключителната атмосфера по време на тази специална нощ в Рим. Можем да обещаем на феновете, без значение дали са гледали шоуто на живо, една напълно нова среща с Muse", казват музикантите.   
 
"Това е най-великата, най-абсурдно забавната рок банда в света", написа NME. "Рок еквивалентът на блокбастър", допълни The Times. "Момчетата са извънземни", отбеляза The Sun.

Англичаните имат шест студийни албума с продадени над 15 милиона копия по света. Припозната като една от най-добрите банди на живо, тримата са носители на редица музикални награди, включително 5 MTV Europe Music Awards, 6 NME Awards и 6 Q Awards. Два пъти печелят Best British Live Act от Вrit, имат 5 номинации Grammy, a "The Resistance" отвоюва статуетка в категорията за най-добър рок албум на годината.

Настоящото турне започна през октомври 2012, като досега шоутата на триото са посетени от над 2 милиона почитатели.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички