"Фрактура" с Matt Tuck (Bullet For My Valentine) и The Ocean


"Фрактура" с Matt Tuck (Bullet For My Valentine) и The Ocean

1022

Премиера на новите клипове на King Diamond, The Beatles, Mick Mars и Alice Cooper предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 19 ноември.  

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Matt Tuck (Bullet For My Valentine) (с водещия на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказаха The Ocean за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Def Leppard и репортаж от немския фестивал Full Force.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с Powerwolf, ще видят как Queensryche правят кавър на Billy Idol, класическото парче ще бъде на The Cranberries, в Exotic ще бъдат представени Bored, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Whitesnake в България през 2006 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Rammstein, Sepultura, The Monarch, Tarja Turunen, Nasty, Roots Оf Disease и Extreme също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.  

"Фрактура" се излъчва по Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За повече информация посетете: www.facebook.com "Фрактурa"/Fracture TV Rock Show    
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички