Гаджето на Боян - Соня, аут от Мюзик Айдъл!


Гаджето на Боян - Соня, аут от Мюзик Айдъл!

5750

Пловдивчанката Соня Мембреньо е третият финалист, който напусна "Мюзик Айдъл".

Броени дни след като между нея и любимецът на публиката Боян Стойков пламна любов, екзотичната красавица се изправи във “Война на гласовете” срещу Виктория Димитрова. Преди двете да проведат битка за зрителските гласове, феновете спасиха Александра Жекова, третата заплашена от отпадане.

Минути след старта на елиминациите Мария изпълни новото си парче “Ако бях заменима”. После поп-фолк изпълнителката отново зае мястото си сред членовете на журито, за да даде професионални коментари за представянето на участниците. Тя получи благодарности за откровените и точни критики не само от кандидатите за музикална слава, но и от водещите Иван и Андрей.  

Най-тъжен от отпадането беше Боян, който остана до късно след шоуто, за да успокоява любимата си. Ден преди това македонецът и Теодор Койчинов взеха участие в концерт против насилието в училищата, където бяха обградени от фенове за автографи.

Преди да стане ясен изходът от елиминациите, зрителите видяха и коментарите на останалите финалисти за отношенията между Боян и Соня. Според всички двамата са идеална двойка и не скриха радостта си от случващото се между тях. По-късно след шоуто Соня сподели, че ще задържи максимално дълго в столицата, за да е по-близо до любимия си.

Марин отново зарадва феновете си изпълнявайки “Мой малък ранчо”. Преди да покори всички с песента си, той заяви, че е работил за тайни служби и че е милиардер, който е готов да инвестира в купуването на телевизии, както и че притежава шедьовъра на ЛеонардоМона Лиза”.

Новата задача за следващия голям концерт е интерпретация на филмова музика.

Подготовката за следващото шоу вече тече. Песни на Guns‘N Roses, Тина Търнър и др. ще прозвучат в понеделник.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички