Галя (КариZма) с оферта към айдъла Денислав за общо парче


Галя (КариZма) с оферта към айдъла Денислав за общо парче

5440

Вчера се състоя поредният голям концерт във втория сезон на риалитито "Мюзик Айдъл".

Талантите изпълниха по една песен в дует с български звезди. Най-много овации от присъстващите в залата получиха дуетите на Ясен и фолк дивата Анелия, Тома и Дичо и Денислав и Галя от КариZма.

Първи на сцената излязоха Ивайло и Силвия Кацарова, която след песента изпълни “Happy Birthday”, за да поздрави Иво послучай рождения му ден.

Дуетът на Марияна Попова и Нора накара журито да остане без дъх и да обсипе и двете певици с комплименти. Любимката на публиката - Деница, “стъпи на криво”, според Вили, Фънки, Есил и Люси. Тя изпя “Шоколад” заедно със Свилен Ноев от Остава. Според членовете на журито обаче Деница не се справи подобаващо и отнесе критиките на четиримата.

Истинска треска беше обхванала звездите и талантите зад сцената.

Нели Рангелова призна, че въпреки дългата си кариера, все още се притеснява преди всеки концерт. Галя и Денислав не спряха да танцуват в гримьорната, за да се подготвят подобаващо за изпълнението си. Денислав призна, че всъщност се е надявал именно той да си партнира с Анелия, но в крайна сметка шансът споходи Ясен. Веднага след като слезе от сцената, Галя сподели, че непременно ще направи дует с Денислав.

Тя заяви, че след като Миро си позволява дуети с други певици, вече е време и тя да направи дует с някого.

След общото изпълнение на участниците и гостите заедно поднесоха торта и шампанско на Ивайло.

Всичко това зрителите на "Би Ти Ви" ще видят в епизода довечера. Утре предстои отпадането на още един от талантите. Това ще стане след “Битката на гласовете”, в която ще се срещнат двамата финалисти, получили най-нисък зрителски вот.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички