George Kollias (Nile), U.D.O. и Twisted Sister в новата "Фрактура"


George Kollias (Nile), U.D.O. и Twisted Sister в новата "Фрактура"

917

Премиера на новите клипове на Saxon, Borknagar, P.O.D. и Korpiklaani предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 4 февруари.    

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с George Kollias (Nile) (вляво на снимката с водещия) и ще бъде припомнено какви истории разказаха U.D.O. за българските си фенове. Още:  две нови концертни изпълнения на Meshuggah и репортаж от австралийското издание на фестивала Knotfest.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с Crimson Glory, ще видят как Deathless Legacy правят кавър на Type O Negative, класическата песен ще бъде на Ramones, в Exotic ще бъдат представени Ophiolatry, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Twisted Sister в България през 2006 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Evanescence, Myrath, Whom Gods Destroy, Ghostkid, Viola, Ashen и Suicidal Angels също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.  

Предаването се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

Още: "Фрактура" във Фейсбук:
"Фрактурa"/Fracture TV Rock Show 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички