Георги Енчев и съпругата му Цвети на първата радиосватба у нас


Георги Енчев и съпругата му Цвети на първата радиосватба у нас

12490

На 09.09.09 в предаването "Любими песни за любими хора" в студиото на "БГ радио" и пред цяла България заветното “ДА” си казаха Диди и Милен от Бургас.

Медията направи специалния им ден истински неповторим след като именно те бяха избрани чрез томбола да са младоженците от първата радиосватба в България. Кампанията "Кажи "Да" по "БГ радио" продължи месец и завърши с много усмивки, шампанско и първа семейна целувка в ефира.

Милен и Диди, която е професионален войник в Българската армия, дойдоха чак от Бургас, за да подпишат в студиото на най-българското радио и да покажат на цяла България любовта си. Кумове бяха водещите на сутрешния блок "Стартер" - Симо и Богдана, а церемонията водеше Наско от "Любими песни за любими хора".

Екстравагантният им сватбен ден започна с малко препятствие по пътя  – точно преди обредния дом колата на "БГ радио" спука гума, но екипът на радиото им пожела това да е единствената пречка по пътя към щастието. А тя бе бързо преодоляна и сватбената церемония се придвижи безпроблемно към радиото, където ги чакаше делегация от гости – приятели и роднини на двойката, развълнуваният екип на журналисти и разбира се - длъжностното лице г-жа Куни Николова от "Радостни обреди" към Столична Община, която узакони брака им.

Специални гости на радиосватбата бяха и Георги Енчев и съпругата му Цвети, които също са се оженили на 09.09, но преди три години. Те подариха на младоженците вермут и бонбони с думите: “това са тайните съставки за момиченце”! Енчев каза, че числото девет е наистина щастливо и пожела на младата двойка да са “завинаги заедно”, както се казва песента му с Румънеца.

В студиото на любимото й радио Диди призна, че не може да си представи по-подходящо място да каже “ДА” и двамата с Милен благодариха на медията за това, че направи сватбения им ден още по-незабравим.

Освен първия танц на “Огън от любов” на Силвия Кацарова и Васил Найденов, "БГ радио" подари на влюбената двойка и уикенд в романтичен хотел в Стария Пловдив.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички