Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

Грийн Дей с чудесна балада за седмото изкуство


Грийн Дей с чудесна балада за седмото изкуство

3390

Първото парче от Twilight: Breaking Dawn - Part 2 е факт.

Грийн Дей (Green Day) направиха дебют на видеото към "The Forgotten", пилотен сингъл от предстоящия да излезе саундтрак към последната серия от филмовата поредица The Twilight Saga. Освен в него, замечтана балада ще бъде включена и в новия албум на групата ¡Tré!. Както MySound.bg отдавна анонсира, той ще излезе музикалния пазар на 10 декември и е последната част от трилогията "¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!".

В клипа кадри с Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt и Tre Cool се преплитат с откъси от филма, давайки възможност на феновете да надникнат за първи път в новия живот на Бела в света на вампирите.

"Когато ни поканиха да се включим в саундтрака към Breaking Dawn – Part 2, с готовност се съгласихме, защото филмите са истински културен феномен. Винаги сме се впечатлявали от начина, по който саундтраците към Twilight са толкова внимателно подбрани"”, казва басистът Mike Dirnt.

Освен "The Forgotten" на Грийн Дей, саундтракът към очакваната с нетърпение последна част на Twilight Saga - The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2, включва нови и ексклузивни парчета от Ellie Goulding, Passion Pit, Christina Perri и много други. Той ще се появи по музикалните магазини и във всички дигитални разпространители на 13 ноември, а самият филм излиза на голям екран на 16 ноември.

Последната част на The Twilight Saga идва след The Twilight Saga: Breaking DawnPart 1. Носителят на награда "Оскар", Bill Condon, режисира и двата филма, в които участват актьорите Kristen Stewart, Robert Pattinson и Taylor Lautner. Сценарият на The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2, който се базира на четвъртия роман на авторката Stephenie Meyer от поредицата Twilight, е написан от Melissa Rosenberg, а лентата е продуцирана от Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt и Stephenie Meyer.

"The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 – Original Motion Picture Soundtrack" към филма The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 ще бъде на музикалния пазар от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.

Грийн Дей - "The Forgotten"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички