Notte Medievale и KsAN със съвместен концерт. Древното зове в столичния клуб Live & Loud
Vrani Volosa специални гости на Ihsah, Radiogeist откриват за Mono Inc. в Пловдив
Керана и Космонавтите представят официално новия си албум "Октант"
Reverend Beat-Man със специален концерт за Деня на София
Мария Илиева обяви предстоящ световен проект на финала на турнето си "100 причини"
Orphaned Land отново в България след 11 години, удрят заедно със Science Of Disorder, Lone Survivor и Nest Of Plagues
Турнето "Световното кино в музиката" на Хилда Казасян и Плевенската филхармония продължава. Виж къде и кога
Без Monument Оf Misanthropy на концерта на Belphegor и Malevolent Creation този четвъртък
Британците The Singing Loins откриват есенния сезон на "Аларма Пънк Джаз"
Дни до юбилейния концерт на Андреа Бочели. Виж с кои изключителни гости излиза на стадион "Васил Левски"
14 нови песни се състезават в ХIV-ото издание на фестивала за поп и рок музика "София 2024"
Тежко се задава концертът на Ildaruni

Interpol с нов албум на първия си концерт в България, ще подгряват нашите Maze Hunters


Interpol с нов албум на първия си концерт в България, ще подгряват нашите Maze Hunters

1642

Своя актуален албум "The Other Side of Make-Believe" ще представят американските инди рокаджии Interpol на първия си концерт в България.

Както е известно, организираното от "София Мюзик Ентърпрайсис" събитие ще се състои в столичния парк-център "Юнак" на 21 юни.

Пост–пънк и ню уейв звук, музика, върната към основите на китарния рок, вдъхновена от естетиката на гаражния, пристига у нас в най-добрата си форма. Само преди година нюйоркчаните пуснаха седмия си студиен албум. Изпълнен с копнеж и новооткрита грация, "The Other Side of Make-Believe" ("От другата страна на измислиците") изследва по-зловещите подводни течения на днешния ден и безотказно резонира с емоциите на всеки, които се докосне до тези тракове. Изданието е обявено за № 1 за годината от списание Pitchfork. Дискът е описан като педантичен, красив и натрапчив (Los Angelis Times). Това е точната формула, която експлодира в концерти с Arctic Monkeys, Spoon и др. и в топлайн участия на едни от най-големите фестивални сцени в света, сред които Coacella и Lollapalooza, както и солд-аут концерти в нюйоркския Medison Square, Alexandra Palace и Royal Albert Hall, Лондон.

Едва ли има фен на инди рока, който да не слуша или да не е чувал за Interpol. Тяхната музика, като прегръдка от някого, за когото не сте подозирали, че съществува, но някак си винаги е бил там и се е грижил за вас, е тъмен еликсир за всяко сърце с рана. Над два милиарда слушания в света, над 3 милиона продажби, Interpol са емблематични и са катарзисно изживяване на живо. Дружината озвучи саундтраците на едни от най-гледаните заглавия у нас - "Анатомията на Грей" и "Антураж". Геймърите пък няма как да не разпознаят музикантите от култовите аудиоселекции в игрите Guitar Hero, Rock Band и True Crime.

Събитие за любителите на алтърнатив рок и за тези, които искат просто истинско рок изживяване, музика на живо, която едновременно отговаря на въпросите днес, но звучи като история от стар приятел. Има концерти, които ще минат през вас, и такива, които ще ви променят, наместят или поправят. Interpol идват с гаранция за поправката, посочват организаторите. Те известиха, че българите Maze Hunters ще излязат на сцената преди хедлайнърите. Пост пънк триото беше специално одобрено от Interpol за откриването на първия им концерт у нас.

Maze Hunters са предпочитан съпорт за местни и международни групи, като са били на сцена заедно с имена като Repetitor, Wax Road, From Another Mother, Hayes & Y,, и Jeremy? и са свририли в афиша на  фестивали като Hills Of Rock, Sunland by Exit и много други. Наскоро младата банда пуска и новия си сингъл "Morning", който сигнализира и за издаването на дебюта албум "Faceless" на 16 юни т.г. Албумът е изцяло записан и продуциран от тях самите.

Билети за концерта на Interpol и Maze Hunters в София - чрез мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини "На тъмно"), както и онлайн на https://sme.bilet.bg/на цени от:

- 70 лв. след изчерпване на промоционалните билети
- 80 лв. в деня на концерта
- 100 лв. - VIP седящи места в обособена зона с отделен вход и барове

*В случай, че има останали налични, билети ще се продават и на място в деня на концерта.

** Деца до 10-годишна възраст влизат без билет, но с придружител.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички