Йерихон препълниха Sofia Live Club с шоу за дебюта си


Йерихон препълниха Sofia Live Club с шоу за дебюта си

6060

Група Йерихон представи дебютния си албум "Нов ден" в "Sofia Live Club" през уикенда.

„Надяваме се публиката да се почувства уважена от труда, който сме вложили”, споделиха музикантите. А на въпроса какво е посланието на песните им, отговориха, че заглавието на албума обобщава до голяма степен всичко, което искат да кажат.

Съставът записва на български и английски, като в текстовете залага на поезията. Феновете чуха парчетата "Devolution", "Final Kiss", "Има ли ден", заглавната  - "Нов ден" и едно от най-динамичните парчета в албума - "Сега". Пиесите им обединяват рок с особен вид прогресив елементи.

Както MySound.bg вече съобщи, те работят и върху клип на песента "Има ли ден:. 

Барабанистът коментира за медиите: "Материалът, най-общо казано, се определя като интересен и иновативен. Смея да твърдя, че е уважителен към публиката. Като се имат предвид световната продукция и ниво. Правили сме го абсолютно сами и това е важно да бъде отбелязано – отне ни повече от 3 години. Разбира се, дължим страшно много на продуцента и мениджъра на проекта".

Във формацията са: Мартина Балджиева (цигулка и вокали), Михаил Русев (барабани и вокали), Борис Самаринов (бас и вокали), Стоян Бозов (китара и вокали) и Кристиян Куюмджиев (хамънд орган), обединени около идеята за музициране по новаторски начин, събиращ в обща мелодика саунда на 60-е, 70-е, 80-е и 90-е, но обогатена със съвременно звучене.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички