Йоко Оно тормозена от Джон Ленън насън


Йоко Оно тормозена от Джон Ленън насън

5270

Йоко Оно (Yoko Ono) умува дали да не продаде студиото на колелета, което пусна в началото на миналата година.

Покойният Джон Ленън (John Lennon) се явявал в съня й напоследък, тормозейки бившата си съпруга с въпроса защо в "храма, посветен на него, прекрачва кьораво и сакато".

"Усещам, че духът му е неспокоен. А това ме депресира", доверява Йоко.

"После ме зарича: "Не позволявай да разрушат мита за мен!", признава още скандалната японка.

Очевидно от подсъзнанието й изскачат лошави спомени покрай сражението между нея и екипа на "Lawrence World Wide Video". Те водиха война  за правото върху 9-часовия филмов материал с прочутия й съпруг.

Разправията се разгоря между нея и филмовата компания, желаеща да превърне суровия материал в сензационна лента, хвърляща компрометираща светлина върху живота и творчеството на именития покойник.

Спорните кадри са документирали как фронтменът на Битълс (Beatles) пуши марихуана, пише песни и прави планове да сипе ЛСД в чая на президента Ричард Никсън.

Йоко представи автобуса, оборудван със звукозаписна техника - последен писък на електронната мода, на Първия световен салон за новости в Ей Ей, в началото на 2008, припомня "Reuters".

Идеята бе студиото на колелета да послужи за целите на музикалното образование. Возилото, тръгнало с нестопанска цел, бе обявено в "памет на Джон Ленън".

Оно обеща, че то ще се движи целогодишно в Канада и САЩ, за да могат в него деца да получават уроци по музика и да записват изпълненията си с професионална техника.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички