Кандидат замеря с изкуствени очи журито на Мюзик Айдъл


Кандидат замеря с изкуствени очи журито на Мюзик Айдъл

4871

Осемдесет и четири души си извоюваха шанса да се явят пред Мария, Фънки, Дони и Соня Васи по време на същинските кастинги в "Мюзик Айдъл" 3.

Над 1200 кандидати за идоли щурмуваха фоайето на луксозния х-л "Фламинго" във Варна, за да впечатлят Етиен Леви, Георги Георгиев и Кирил Македонски на предварителното прослушване.

Най-малката участничка сред тях беше едва на 8 години и изненада приятно всички с изпълнението си на „Summertime”.

Голяма част от мераклиите заложиха повече на оригинални и артистични умения. Един от тях се беше подготвил с изкуствени очи, за да „хвърли по едно око” на журито и така да ги впечатли.

Друг пък представи изключително атрактивни изпълнения на парчета на Бони Ем (Bonеy M). Хореографията му впечатли всички, чакащи за прослушването кандидати и само за минути той успя да спечели първите си фенове, които побъразаха да се снимат с него.

Изключителен имитатор на животни успя да разсмее всички със странните си способности да възпроизведе крясъците и чуруликането на няколко вида птици.

Най-предпочитаните песни от кандидатите отново се оказаха българските. По-голямата част от момичетата заложиха на естрада и народни песни. „Две следи” (Щурците) се оказа парчето, с което повечето мъже се опитаха да стигнат напред в кастингите.

С полет от САЩ пристигна и Соня Васи, която ще подкрепи останалите трима членове на журито в подбора на таланти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички