Книгата на Рудолф Шенкер (Скорпиънс) с премиера днес


Книгата на Рудолф Шенкер (Скорпиънс) с премиера днес

5409

Въпреки че концертът на Скорпиънс (Scorpions) в София се отлага за нова дата през октомври, която предстои да бъде уточнена в близките дни, екипът на "Махалото" ще разведри мрачния - откъм рок вести и слънце, ден на феновете у нас.

Издателството ще отбележи излизането на български на книгата на китариста и основател на знаменитите немци -  Рудолф Шенкер, "Rock Your Life - Разтърси живота си".

Събитието - осъществено със съдействието на книжарници "Хеликон", ще се състои в столичната книжарница „Хеликон – Витоша” от 17 часа, днес, 8 октомври.

В срещата с феновете на Скорпиънс и почитателите на творчеството на Рудолф Шенкер ще вземат участие Звезди Керемидчиев от Ахат, който ще прочете избрани откъси от творбата, и редакторът на българското издание Мария Панчева.

Както MySound.bg съобщи, предговорът на книгата е от Паулу Коелю. Rock You Life е нов тип музикална биография, представляваща уникална комбинация от практични съвети за постигането на щастие и успех, духовна мъдрост и най-забавните истории от 40-годишната кариера на Скорпиънс. В нея Рудолф Шенкер ни показва как да „разтърсим живота си” и да осъществим към мечтите си тук и сега, защото в крайна сметка само това има значение.

Първият превод на книгата е на български, за завист на многобройните фенове на бандата по цял свят, а корицата на родното издание се появи на първа страница на официалния уебсайт на групата.

Станете сред първите, които ще я прочетат и споделете емоциите около предстоящия последен концерт на Скорпиънс в България - очакваме ви, приканиха от "Махалото".

"Хеликон – Витоша" е на на бул. "Патриарх Евтимий" № 68.

За повече информация:

Издателство "Махалото", 0887 953336

www.mahaloto.net

"Хеликон – Витоша" (02) 4604060

www.helikon.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички