Кой получава DVD на Иерихон


Кой получава DVD на Иерихон

4350

Поредното издание на "Спeчели с MySound.bg" завърши.

Родната формация Иерихон прибави във фен клуба си още един сърцат и крайно верен почитател.

Това е Валери Драгиев, отвоювал концертното DVD на своите любимци в свирепа надпревара сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Песните от кой свой албум представят в DVD-о си музикантите?

Вярното е: "Нов ден".

Името на късметлията бе изтеглено чрез жребий на принципа на томболата в редакцията.

Както MySound.bg огласи, следващото DVD на Йерихон - с изпълнения на парчетата от втория им албум "Стъпка през", очаквайте напролет.

Музикантите са сред 27-е световни финалисти в конкурса Euro Demo на социалната мрежа My Space; носители са на втора награда на конкурса Rock Only и на специалното отличие на легендите Юрая Хийп (Uriah Heep) за видео и изпълнение. Песните им "Има ли ден" и "Нов ден" бързо превзеха първите места на класацията на БНР, а клиповете към тях сe следят от десетки хиляди фенове в социалните мрежи.  

Парчетата от новия албум могат да бъдат чути в сайта на групата www.jerihon.com. Пак от там желаещите могат да се сдобият с колекционерския диск.

Мартина Балджиева (цигулка и вокали), Михаил Русев (барабани и вокали), Борис Самаринов (бас и вокали) и Стоян Бозов (китара и вокали) са събрани около идеята за музициране по новаторски начин, който пленява и разтърсва едновременно с мелодии на рок музиката от 60-е, 70-е, 80-е и 90-е години на миналия век, но обогатени с много съвременно звучене.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички