Leaves Eyes и Atrocity ще свирят 150 минути


Leaves Eyes и Atrocity ще свирят 150 минути

3936

Броени дни остават до един от най-очакваните рок концерти 2013: българската дата на Symphonies Of The Night World Tour 2013 в подкрепа на едноименния актуален албум на Leaves'Eyes.

Както MySound.bg информира, примата на норвежката готик сцена и едно от най-големите имена сред дамите в метъла - Лив Кристин, в компанията на собствената си банда Leaves'Eyes заедно с една от най-значимите експериментални немски дет метъл групи - Atrocity, ще забият в столичния клуб Mixtape 5 на 27 октомври. Това е първото самостоятелно гостуване на двете групи у нас и е единственото уникално шоу в региона с репертоар от над 150 минути(!), включващ най-доброто от двете групите до момента, в това число и песни от последните им албуми.
 
Групите ще останат няколко часа след това в зоната на клуба, за да се срещнат и раздадат автографи на феновете, посетили концерта, като при всяка възможност няма да откажат и снимка.

Бандите са изключително взискателни в изискванията си към озвучаване, осветление и видеозаснемането на събитието. Към сцената ще бъде изградена удобна съблекалня и гардеробна с костюми, необходима за гладкото протичане на шоуто.

“Екстрите” и менюто, включващо различни видове плодове, сандвичи, пици и топли ястия изобилства от кафе, чай, различни видове млечни продукти, сокове, минерална вода и енергийни напитки. Алкохол единствено се среща в състава на бирата, пожелана от групите.

Тази неделя, 27 октомври, вратите на клуба ще отворят в 19.30 часа, като първа на сцената в 20.00 часа ще се качат родната банда Wartime. В 21.00 часа готик/дет метъл легендите Atrocity ще стартират първата си изява на софийска сцена, а точно в 22.15 часа Liv Kristin и компания ще "взривят" столичния Mixtape 5.

От 1 септември билетите се продават на цена от 40 лева. Не забравяйте, че последните 300 струват по 50 лв., припомнят организаторите BGTSC.

Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на "Пикадили", Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, "Техномаркет", ESPO Груп, Usit Colours, Outlet Alex, "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", каса 3 на НДК, Дворец на културата и спортаВарна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

Важно! Пропусквателен режим:
http://on.fb.me/YDzVEe

Видеообръщение заедно с ТВ спот от Leaves'Eyes и Atrocity:

http://www.youtube.com/watch?v=5ofdbxaDM_A  

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички