Лято от злато по БГ радио


Лято от злато по БГ радио

4474

Златното лято започна по "БГ радио".
 
От тази седмица всяко предаване на медията, която пуска само наша музика, ще стартира с четири "златни" български песни. Слушателите печелят не само качествена селекция от любимите си хитове, но и златна възможност – да спечелят едноседмична почивка за двама в курортен комплекс "Златни пясъци" (all inclusive).

Всеки ден в произволен час между 11 и 18 след четирите абсолютни родни хита, ще прозвучава и звук от... злато! Първият слушател, който го чуе и се обади на ефирния телефон - 02/953 32 38, за да изреди безгрешно заглавията на четирите "златни" песни, участва в томболата за голямата награда. Победителят ще бъде избран на в предаването "Любими песни за любими хора" на 6 август.

Гол майстор 2010

Броени дни преди финала на Мондиал 2010, слушателките на "БГ радио" избраха техния фаворит за най-атрактивен футболист на първенството. Италия може и да отпадна рано-рано, но неин представител спечели престижната титла "Гол майстор" 2010. Капитанът на националния отбор на Италия - Фабио Канаваро, бе избран за най-привлекателен футболист на Световното първенство в Южна Африка, а Павлина Димова от Варна, която гласува за него, стана призьорката в играта на медията. Тя получава фенска футболна тениска с N 5 (номера на Канаваро) и с уникален дизайн, изготвена специално за нея.

Летни теми в "Стартер"
 
Новата рубрика в най-забавното сутрешно радиошоу - "Стартер", се казва "За слънцето и здравето". Без аналог в ефира е кампанията на "БГ радио", в която слушателите ще се информират за UV индекса на деня и как да се предпазят от вредните слънчеви влияния през лятото. От 12 юли до края на летните месеци всеки ден в сутрешните новини радиото ще съобщава интензитета на ултравиолетовите лъчи и какъв фактор е нужен, за да се предпазим от тях. UV индексът е универсален слънчев индекс, който е създаден от Световната здравна организация заедно с "United Nations Environment Programme", за лесна преценка на опасността от слънчево изгаряне и щети върху кожата.

От днес в "Стартер" започна и нова игра - "Симо или Богдана". В нея водещите ще се обаждат на регистриралите се слушатели всяка сутрин точно в 9 ч. с провокативни въпроси.

Слушателите ще получат награди, само ако отговорят правилно на въпросите на Симо и Боги.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички