Любовта в криза: Скарлет Йохансон се съсипва през септември


Любовта в криза: Скарлет Йохансон се съсипва през септември

4940

Вторият албум на Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson) ще се появи официално чрез "Warner Music International" на 8 септември, съобщиха от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на гиганта за България.

Дискът се нарича "Break Up". Той събира признатия от критиката певец и композитор - на поп, рок и филмова музика, Пит Йорн (Pete Yorn), и Скарлет.

В емоционалния цикъл от песни двамата разиграват бурния ход на една любовна връзка в криза. Албумът съдържа 8 оригинални парчета, авторски на Пит, съчетаващи енергичната първа песен от албума “Relator”, преминавайки  през обезоръжаващото ретро-футуристично звучене на “I Don’t Know What Тo Do” и стигащи до кулминационната “Someday”. Завършен вид на музикалния проект придава завладяващата интерпретация на арт-рок класиката “I Аm Тhe Сosmos” от късния период на Крис Бел, съосновател на култовата банда Биг Стар.

В Интернет обаче като първи сингъл от продукцията изтече песента "Last Goodbye".
 
"Break Up" е изработен преди дебюта на Скарлет "Anywhere I Lay My Head" (2008) с почти 2 години. Проектът е замислен и записан през 2006 в студио, намиращо се в гаража на Съни Ливайн, пробиващ на музикалния пазар изпълнител и продуцент, пълен с новаторски и ексцентрични музикални идеи.

"Винаги съм мислила за това като за малък проект между приятели” обяснява изпълнителката. „Влюбих се в албума, веднага щом го чух в завършения му вид. Той перфектно улавя този етап от живота ми, в който бях по това време”.

Йорн пази ревностно "Break Up" - за една година не позволява на никого да чуе албума. Когато в крайна сметка най-приближените му хора успяват да го изслушат, силните одобрителни отзиви на всички го убеждават, че това е продукция, която си заслужава да достигне до много повече хора.

Пит Йорн има в дискографията си няколко албума, последният от които - "Back And Fourth" (2009), изстреля актуалното парче "Don't Wanna Cry".

Корифеят от Ню Джърси е работил с Фуу Файтърс, Дикси Чикс, Пласибо, Лиз Феър, Смашинг Пъмпкинс и други.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички