Машина времени разпускат с руски билярд преди концерта в НДК


Машина времени разпускат с руски билярд преди концерта в НДК

5324

Руските мегазвезди Машина времени пристигат с екипа си от 10 души на ВИП-летище София с директен полет от Москва на 9 март.

Както "MySound.bg" съобщи, рок динозаврите ще изнесат исторически юбилеен концерт в зала 1 на НДК от 20. часа на следващия ден, 10 март.

За любителите на силните емоции организаторите от "Degris" са подготвили  впечатляващо светлинно и видео шоу. Повече от два часа мегазвук и визуални ефекти ще разтърсят феновете на руския рок. Уникални клипове и анимация ще се редуват на най-голямата мултимедийна стена в България (над 80 кв.м.), разположена на сцената. Строгите технически изисквания от страна на гостите са изпълнени на сто процента - гаранция за удовлетворение и на най-претенциозния български фен.

По време на своя престой в София, Машина времени ще се придвижват с лимузина, а в избора им на меню единственото условие е приготвените ястия да бъдат от традиционната българска кухня. Музикантите ще отседнат в хотел “Шератон” и желаят да разпуснат преди изявата с любимото си занимание - руски билярд. За целта са осигурени две нестандартни билярдни маси в хотела, едната от които в личния апартамент на фронтмена Андрей Макаревич. Руска пирамида, позната още като руски билярд, се играе в страните от бившия СССР и има няколко основни разлики от играта на Запад. Играе се със 16 топки – 15 бели и една червена, много по-големи и по-тежки от стандартните, а масата е подобна на снукър, но по-широка. Целта е да бъдат вкарани 8 топки – първият играч, който успее, е победител.

В деня преди концерта в зала 1 на НДК, програмата на “машинистите” ще включва интервюта за най-големите български всекидневници, лайфстайл издания и телевизии.

След концерта музикантите ще се съсредоточат върху подготовката и репетициите за предстоящото им турне в Съединените щати през април. Рокаджиите ще прелетят отвъд океана, за да представят юбилеен концерт пред своите сънародници в Америка. Песните, включени в турнето, са избрани от феновете чрез директно гласуване на официалния сайт на групата www.mashina.ru.

Във финалната селекция попадат както някои от най-големите класики на групата, така и песни, които не са изпълнявани на сцена в последните 30-35 години, а някои от тях дори никога.

Всичко това говори, че уникално рок-ен-рол преживяване очаква българските почитатели на бандата.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички