Mathias Lillmans (Finntroll) и Nile в едър план по "Фрактура"


Mathias Lillmans (Finntroll) и Nile в едър план по "Фрактура"

1021

Премиера на новите клипове на Pain, Kerry King, Apocalyptica и Powerwolf предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 2 юни.    

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Mathias Lillmans (Finntroll) (вдясно на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Nile за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Alter Bridge и репортаж от финландския фестивал Tuska Open Air.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с Accept, ще видят как Bad Wolves правят кавър на Ozzy Osbourne, класическото парче ще бъде на Fear Factory, в Exotic ще бъдат представени Orca, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Judas Priest в България през 2011 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Billy Idol, Cemetery Skyline, Sebastian Bach, Sevi, Visions Оf Atlantis, Kittie и Better Lovers също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.    

Предаването се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За повече информация може да последвате "Фрактура" във Фейсбук: "Фрактурa"/Fracture TV Rock Show     
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички