Мюзик Айдъл на гости у Мария в Банско


Мюзик Айдъл на гости у Мария в Банско

7854

Първите елиминации в"Мюзик Айдъл" предстоят утре.

Четиримата таланти с най-нисък вот ще се борят за оставане в шоуто. Всеки от тях ще трябва да изпълни по една песен, а последните двама от тях ще решат спора помежду си, като в края на шоуто ще изпълнят една и съща песен. Този, който събере най-малко зрителски гласове, ще напусне.

Междувременно идолите ще гостуват на Мария в Банско. Тя ги покани в един от семейните си хотели, където те ще могат да си починат от напрежението покрай концертите и да репетират за следващия голям гиг.

Наско от Б.Т.Р., Свилен Ноев от Остава, Нети и Орлин Павлов бяха част от звездите, които подкрепиха участниците в първия им голям концерт снощи.

Те трябваше да се представят с български песни. Изключително любопитни бяха изпълненията на македонските участници, като според журито най-добре с българския език и пеенето се представи Боян Стойков. Той заложи на “Две следи” на Щурците. Александар Тарабунов пък изпя “Цвете от луната” на Б.Т.Р. и макар че получи хвалебствия от Наско, Фънки не спести критиките си към изпълнението на Тара, както наричат Сашо.

Според коментарите на журито измежду най-добре представилите се за вечерта бяха Русина Катърджиева, Преслава Мръвкова, Маги Джанаварова и Виктория Димитрова.

Довечера екипът на риалитито дава възможност на поддръжниците на Димитър Симеонов да изкажат своето мнение по случая с финалистката Виктория Димитрова.

На сцената на шоуто ще се качат колегите на ДимитърТони от Ахед, Димо от П.И.Ф. и Калин от Сленг.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички