На финала: Мюзик Айдъл 3 приключва довечера


На финала: Мюзик Айдъл 3 приключва довечера

5271

Дали Боян, Русина, Преслава или пък Магдалена ще бъде новия музикален идол на България, ще стане довечера.

Тогава предстои грандиозният завършек на третия сезон на музикалното шоу.

Специални гости на сцената ще бъдат Васил Найденов, който ще изпълни „По първи петли” и „Пясъчен часовник”, също така Орлин Горанов с песента „Да започнем отначало”. Група „Трик”, начело с музикалния педагог на шоуто – Етиен Леви, също ще забавлява зрителите.  

В първия кръг на финала всеки от четиримата айдъли ще има възможност да изпълни свое любимо парче, с което смята, че се е представил най-добре по време на участието си. Хитове на Том Джоунс, Арета Франклин, Бионсе и Куин ще звучат в изданието.

След този кръг един ще отпадне от надпреварата. Следващият тур ще даде възможност на тримата участници да изпълнят песен с различен аранжимент. Какви интересни интерпретации и в какви музикални жанрове ще бъдат представени класиките "I Will Аlways Love Уou", "Summertime", "One Way Ticket" и „Боса по асфалта”, зрителите ще разберат на големия финал довечера.

В заключителната част, когато в шоуто останат двама финалисти, песента, която ще направят, ще бъде определена на жребиен принцип.

Един от изпълнителните продуценти и водещ на шоуто - Андрей, навършва 30 години днес. По този повод ще получи приятна изненада, но каква ще бъде тя, ще стане ясно от последното издание на риалитито за този сезон.

В него ще бъде съобщена и сумата, както и  учебното заведение, където Виктория Димитрова ще продължи музикалното си образование. Средствата бяха натрупани след няколко поредни концерта, сумите от есемес-гласуването за които бяха с това предназначение.

Специални преки включвания от Скопие ще следят настроенията и емоциите на македонските граждани, подкрепящи своя финалист.

Наградата на победителя – договор за издаване на първи самостоятелен албум, ще бъде връчена лично от Станислава Армутлиева- директор на „Вирджиния Рекърдс”. Новият музикален идол на България ще изпълни специално за финала на шоуто и първия си сингъл, който вече е готов.

Песента е разучена и репетирана и от четиримата финалисти, но кой ще я изпее за пръв път пред публика, ще видим след няколко часа. 

Победителят ще участва на живо в „Шоуто на Слави” веднага след финала, a на следващия ден - в сутрешния блок на "bTV". Той ще даде и ексклузивно интервю за феновете и потребителите на сайта на предаването www.musicidol.btv.bg  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички